Ista mama

Princ Vilijam otkrio: Iako ima tek tri godine, princeza Šarlot obožava ovo! (FOTO)

Mala princeza je već sada velika zvezda

Vip priča
10:48h Autor:
Princ Vilijam otkrio: Iako ima tek tri godine, princeza Šarlot obožava ovo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Preslatka princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, već je osvojila simpatije javnosti svojom vragolastom ličnošću, a njen otac je otkrio kako je neodoljiva trogodišnjakinja velika zaljubljenica u modu.

Nakon što je princ Vilijam prilikom posete Liverpulu na poklon dobio tri kožne torbice s imenima dece na njima, ponosni otac je ispričao kako je malena princeza već sad prava pomodarka.

Princeza Šarlot je na poklon dobila ružičastu torbicu s prigodnim natpisom 'Mini-Vindzor', a njen je tata prokomentarisao kako će biti teško nagovoriti devojčicu da skine tu torbicu jer je u njenoj omiljenoj boji, ružičastoj.

Princ Vilijam je otkrio da je trogodišnjakinja 'luda' za modom i najradije nosi ružičastu odeću.

1 / 3 Foto: Profimedia

Slatka princeza oduševila je i kad se modno ukladila s mamom Kejt, u preslatkoj plavoj haljinici koju je nosila na proslavi prilikom obiležavanja kraljičinog rođendana, događaja pod nazivom Trooping the Colour. Vojvotkinja od Kembridža je pak bila elegantna kao i uvek u plavoj kreaciji s potpisom Aleksandera Mekvina.

foto: Profimedia

Modni analitičar Simon Glazin hvali modni stil malene princeze i njene mame.

'Kejtina stilistkinja Nataša Arčer je obavila sjajan posao s vojvotkinjom i njenom ćerkicom jer se za formalne prilike modno usklađuju i to izgleda odlično. Mama i ćerka obično nose pastelne tonove i stilski su usklađene', objasnio je.

Budući da je njena majka velika zaljubljenica u modu i modna ikona čiji stil obožavaju devojke i žene širom sveta, ne čudi da je i malena princeza od mame nasledila ljubav prema lepoj odeći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs