ovo nismo očekivali

Poznata engleska glumica živi sa dečkom i ljubavnikom: Ovo je bilo jedino razumno rešenje! (FOTO)

Britanska glumica Tilda Svinton ne krije svoje zamršene emotivne odnose

Vip priča 17.02.2018. - 17:12h Autor: index.hr
Tilda Svinton, Foto: Profimedia

Ona je već 29 godina u vezi sa Džonom Birneom, ali je to ne sprečava da bude u otvorenoj vezi sa slikarom Sandrom Kopom. Njih troje, zajedno sa Tildinom decom, sada žive pod istim krovom.

 

Pedesetsedmogodišnja glumica Tilda Svinton pažnju osvaja svojim neobičnim izgledom, ali i životom. Osim što nosi garderobu svoje dece, i izjašnjava se kao Škotkinja, ona je u paralelnoj vezi sa dva muškarca – vanbračnim suprUgom Džonom Birneom i ljubavnikom Sandrom Kopom.

 

Sa Džonom Birneom je u vezi od 1989. godine, a s obzirom da je od nje stariji čak 21 godinu, nije se mnogo iznenadio kada mu je na setu filma “Letopisi Narnije” 2004. godine priznala da se zaljubila u mlađanog slikara.

 

A post shared by Tilda Swinton (@tildaswintonislove) on

Uprkos tome, Tilda i Džon Birne nastavili su da žive zajedno u škotskom gradiću Nairnu, zajedno sa sa blizancima, ali i glumičnim novim dečkom Sandrom Kopom, koji je oko 20 godina mlađi od Tilde.

 

Kako kaže, Sandro joj je prvo bio ljubavnik, ali neobičan trojac odlično se slaže pa deo godine svo troje dele isti krov.

 

– Džon je fenomenalan otac. Obožavam ga i uživam u tome što se zajedno brinemo za našu decu. Živimo zajedno i ostaćemo bliski do kraja života, ali po svetu putujem sa Sandrom, s kojim sam u vezi već tri godine. Zaista je neverovatno koliko smo svo troje bliski – izjavila je glumica svojevremeno.

Tilda otkiva da je i dalje emotivno vezana za svoju prvu ljubav, a ovakva vrsta zajednice odlično funkcioniše.

 

– I dalje volim Džona, ali zaljubila sam se i u Sandra pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam deo godine sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život sa ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica – pohvalila se Tilda.

 

A post shared by Tilda Swinton (@tildaswintonislove) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...