Najtužniji trenuci ove godine

5 domaćih zvezda koje su nas napustile u 2017: Pamtimo ih zauvek! (FOTO)

Legende će živeti večno

Vip priča 29.12.2017. - 13:34h Autor: Glossy
Foto: Kurir

Godina na izmaku donela je mnogo radosti, ali i mnogo tuge budući da su svet napustili neka od najvećih imena regionalne javne scene, piše Glossy.

Većina njih ostavila je dubok trag u regionalnoj umetnosti i istoriji, a jedina dama na ovom tužnom spisku otišla je na vrhuncu svoje slave i prerano ušla u legendu...

 

Ljubiša Samardžić Smoki

Jedan od najvećih umetnika na Balkanu u septembru je izgubio bitku protiv teške bolesti. Smoki nas je napustio u 81. godini, a iza sebe je ostavio brojne filmske i televizijske role, kao i ostvarenja koja je potpisao kao reditelj.

 

Životna priča Debi Rejnolds: Udavala se tri puta, ali samo nju je iskreno volela! (FOTO)

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bogoljub Mitić Đoša
U 49. godini, 22. juna ove godine, šarmantni glumac i humorista, najpoznatiji po ulozi u seriji Porodično blago, preminuo je u svom domu. Javnost je bila šokirana zbog njegovog preranog odlaska, a Đoša je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke.

foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Dona Ares
Azra Kolaković, koja je otpevala hit A to mi nije trebalo, jednu od najpopularnijih pesama na ovim prostorima u proteklih deset godina, dugo se borila protiv kancera. Nije uspela da dobije ovu bitku - preminula je 2. oktobra 2017.

 

Mračna strana života najlepših žena: Jedna je skupila hrabrost i progovorila! (FOTO)

foto: Kurir / Dragana Udovičić

Predrag Cune Gojković
Čovek koji je svojim glasom obezbedio da pesme Janičar, Ljubav mi srce mori i Kafu mi, draga, ispeci postanu besmrtni hitovi srpske muzike napustio nas je u 85. godini - nakon čak sedam decenija neverovatne karijere!

foto: Kurir / Dragana Udovičić

Miki Jevremović

Početkom godine, svet je napustio najpopularniji šlager pevač na prostorima bivše Jugoslavije. Sedamdesetpetogodišnji pevač doživeo je moždani udar, nakon čega je završio u komi. Jevremović je iza sebe ostavio neke od najvećih hitova u istoriji domaće muzike - Ako jednom vidiš Mariju, Pijem, S kim si sada kad je tužno vreme...

 

Ljubila, plakala, pevala, na kraju sve izgubila: Tužna sudbina čuvene Anite Ekberg! (FOTO)

foto: Kurir / Zorana Jevtić

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs