nisu uspeli da sakriju

Ponovo zajedno i to zbog jednog povoda: Ljubav između njih nije nestala! (FOTO)

Sve je izgledalo kao jedna sasvim obična proslava. Ipak, jedan detalj izazvao je lavinu komentara.

Vip priča
Autor:
Ponovo zajedno i to zbog jednog povoda: Ljubav između njih nije nestala! (FOTO)
Adrijana Lima i Marko Jarić, Foto: Profimedia

Iako su zvanično stavili tačku na svoju ljubav, nekoliko zagonetnih poteza proslavljenog košakraša i svetske lepotice još uvek drži njihove fanove u nadi da će se poznati par ipak pomiriti, piše Glossy.

Nakon mnogobrojnih spekulacija koje su uključivale i njihove navodne nove ljubavi, ali i šanse za pomirenja, Marko Jarić i Adrijana Lima su nekoliko puta uhvaćeni zajedno u javnosti, a medijima je poznato da je i posle njihovog razvoda, lepa manekenka često dolazila u Srbiju.

Kako su bezuspešno pokušavali da sakriju svaki svoj kontakt, ni ovoga puta im to nije pošlo za rukom, a mnogobrojni fanovi ovog popularnog para oduševila je jedna činjenica.

Ljubavna pesma kao poklon: Adrijana Lima nikada nije izgledala srećnije! (FOTO)

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана

Naime, lepa manekenka je nedavno otkrila kako izgleda proslava Božića sa prelepim ćerkicama. I niko ne bi ništa posumnjao da se fotografija iz njihovog doma nije našla i na društvenim mrežama poznatog košarkaša, samo što se umesto Adrijane na fotografiji nalazio on isped velelepne jelke.

Iako nije tajna da su Adrijana i Marko ostali u dobrim odnosima i da dele roditeljske dužnosti, mnogi smatraju da je ovo još jedan korak ka njihovom pomirenju, kao i da ljubav između njih nikada nije nestala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs