Veliki emotivac

Najveći bol Snežane Babić: Sneki progovorila o porodičnoj tragediji!

Ona ističe da su joj ljubav i porodica izvor životne energije, zbog čega takve gubitke teško podnosi

Vip priča
18:33h Autor:
Najveći bol Snežane Babić: Sneki progovorila o porodičnoj tragediji!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako o svojoj rak-rani ne želi da priča, Sneki je smogla snage da progovori posle velikog gubitka. Ona ističe da su joj ljubav i porodica izvor životne energije, zbog čega takve gubitke teško podnosi.

Sa setom u glasu, Sneki je progovorila o svojoj mami.

"Ne volim, a i ne mogu o tome da pričam jer za mene je to još uvek sve sveže. To je moj najveći bol. Ona je bila moja najveća podrška u životu, moje sve. Nedavno se desio jedan lep trenutak, kada je u najvažnijoj instituciji, Savezu estradnih muzičara Srbije, obeleženo 30 godina mog rada i postojanja. Tada sam dobila priznanje za sve što sam uradila do sada i osetila sam da je moja mama bila tu na mom desnom ramenu i sve to posmatrala. Ja je uvek u takvim situacijama pomazim i ona je moja snaga i vetar u leđa da nastavim da koračam dalje. Negde sam ovu nagradu njoj posvetila", očiju punih suza kaže Sneki i dodaje:

"Bila mi je neverovatna podrška u teškoćama i u sjajnim trenucima, bila je žena koja je imala talenat za život. To je bila žena na koju ja temperamentom mnogo podsećam iako sam fizički na tatu."

Pevačica ističe da su temelj svake dobre osobe ljubav i porodica.

"Meni je ljubav najveći pokretač i to porodično jezgro, moja majka koja je živela za sve što sam ja radila, moj tata i moje divno okruženje. Bez svega toga ja ne bih mogla, tu su i kolege kao podrška", kaže pevačica koju uvek gledamo nasmejanu dok je tugu za gubitkom majke sačuvala za svoja četiri zida.

Najskladniji par jugoslovenske estrade: Njihovu ljubav je jedino smrt mogla da prekine! (VIDEO)

"Veliki sam emotivac, plačem i tugujem kao i svi drugi. Čim me niste videli u takvom stanju, znači da to smatram intimnom stvari. Svi imamo loše i fenomenalne trenutke. Trudim se da više dajem ljudima, nisam od osoba koje žele samo da uzmu i da grabe. Dajem ljubav koliko mogu i trudim se da učinim dobre stvari onima kojima je pomoć potrebna. Smatram da kada budemo bili na nekoj drugoj frekvenciji, to će se vrednovati, isključivo ono što smo dali", kaže Babićeva.

Majka mi je bila veštica, izvodila je crnu magiju: Šokantne optužbe ćerke slavne glumice! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs