pripreme su počele!

Ovako će izgledati venčanica Megan Markl: Šta će reći kraljica?! (FOTO)

Bilo je dovoljno samo da se objavi i zvaničan datum najisčekivanijeg venčanja 2018, kada će princ Hari i njegova izabranica Megan Markl stati pred oltar, da mediji i fanovi počnu da nagađaju kako će ono izgledati.

Vip priča
13:47h Autor:
Ovako će izgledati venčanica Megan Markl: Šta će reći kraljica?! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Dame su naravno svi svoju pažnju i razmišljanje usmerile na venčanicu koju će nositi buduća članica kraljevske porodice.

Još uvek nije potvrđeno ko će dizajnirati belu haljinu, međutim, TMZ prenosi da bi to mogla da bude izraelska dizajnerka Inbal Dror čiji rad obožavaju velike svetske dive poput Bijonse.

10 modnih lekcija u izvedbi Megan Markl: Klasični komadi i neutralni tonovi! (FOTO)

foto: Profimedia

Pomenuti američki portal objavio je i potencijalne skice venčanice, a kreatorka im je potvrdila da ju je kraljevska porodica kontaktirala upravo zbog toga. Da li je ona jedini izbor dizajnera za “najvažniju haljinu u životu” ostaje da vidimo.

Podsećamo, princeza Dajana je na svom venčanju nosila haljinu koju su dizajnirali David i Elizabet Emanuel, dok je Kejt Midlton nosila haljinu modne kuće Alekander Mekvin.

Pogledajte prve skice Dror venčanice na kojima piše “S ljubavlju za Megan Markl” čije ćemo modifikacije do 19. maja, kada je venčanje, sigurno videti još.

Problematična porodica Megan Markl sprema haos na venčanju: Doći ćemo i ako nas ne pozove! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs