Pogledajte

Odrastala daleko od očiju javnosti: Bratanica princeze Dajane je prava kopija svoje tetke! (FOTO)

Iako je od smrti voljene princeze prošlo 20 godina njen lik i delo i dalje žive u njenoj bratanici.

Vip priča
17:13h Autor:
Odrastala daleko od očiju javnosti: Bratanica princeze Dajane je prava kopija svoje tetke! (FOTO)
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

Ako vam neko kaže Kiti Spenser, ime i prezime vam ne znači ništa, ali ako vam neko kaže da je u pitanju bratanica tragično nastradale princeze Dajane odmah ćete uočiti sličnosti.

Lejdi Kiti Spenser je najstarija od četvoro dece Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane. Kiti je imala šest godina kad je njena tetka poginula u automobilskoj nesreći 30. avgusta 1997.

Devojčica je odrastala van oka javnosti i britanski mediji nikad nisu iskazivali preterano interesovanje za rodbinu sa princezine strane.

Šokantne tvrdnje prijatelja Kejt Midlton: Ona zna da je sledeća, završiće kao princeza Dajana!

Kiti Spenser danas ima 26 godina i pored fizičke sličnosti sa svojom tetkom, ono čime najviše podseća na Dajanu je strast prema humanitarnom radu.

Prvi put je zapala za oko medijima 2007. godine kad se pojavila zajedno sa princom Vilijamom i Harijem na parastosu princeze Dajane. Nekoliko godina kasnije iskoristila je svoje prisustvo na društvenim mrežama i pažnju koju je dobila kako bi se aktivno angažovala u humanitarnim akcijama.

Kiti je ambasador organizacije “Give Us Time” koja je fokusirana na porodice vojnika i deo je kampanje “Centerpoint” koja pomaže mladim beskućnicima da obezbede sebi egzistenciju i da postanu radno sposobni i odgovorni prema sebi.

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)​​​​​​​​​​​​​​

Pored sličnosti u crtama lica, ono što Kiti ipak čini posebnom u kraljevskoj porodičnoj liniji je veliko srce. A to, složićete se, nema cenu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs