savet jedne žene joj je promenio život

Ovo je promenilo život Megan Markl: Nikada nisam bila dovoljno mršava, ni dovoljno lepa! (FOTO)

Iako ime Megan Markl odavno nije nepoznanica, posebno u glumačkim krugovima, veridbom sa britanskim prestolonaslednikom Harijem stekla je slavu širom sveta. Ali ko zna da li bi se išta od toga dogodilo da pre nekoliko godina nije poslušala savete legendarne kasting menadžerke Ejpril Vebster...

Vip priča
18:34h Autor:
Ovo je promenilo život Megan Markl: Nikada nisam bila dovoljno mršava, ni dovoljno lepa! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Megan Markl se rodila u Los Anđelesu i celi svoj život sanjala je o uspešnoj karijeri glumice, ali trebalo je mnogo vremena i godina da joj se to ispuni.

U jednom je intervjuu pre dve godine je otkrila kako su joj često govorili, kada su je odbijali za uloge, da je ili "prelepa" ili "nedovoljno lepa", da je "premršava" ili "nedovoljno mršava". Upravo joj je susret sa Ejpril Vebster, dobro znanim imenom u Holivudu, kasnije otvorio mnoga vrata.

Megan Markl dobila sve što je htela sem jednog: Zašto joj Kejt Midlton neće biti kuma! (FOTO)

foto: Profimedia

"Mnogo sam želela da pronađem svoje mesto u industriji koja te zapravo kritički posmatra i izvlači sve tvoje mane i nedostatke na površinu. Nikada nisam bila dovoljno mršava, dovoljno lepa, smetala im je moja boja kože, a onda sam drugi dan bila premršava, prelepa i previše tamnoputa."

U svojim ranim dvadesetim godinama mnogo sam se trudila da postignem savršenu formulu za uspeh u Holivudu, u kojem je još uvek izgled najvažniji. Razgovor sa Ejpril Vebster otvorio joj je oči nakon čega je napokon postala ono što jeste.

"Nikada je pre nisam upoznala, a onda me na mojoj prvoj audiciji kod nje zaustavila u pola scene i jednostavno rekla - moraš da znaš da si dobra onakva kakva jesi. Ostala sam bez reči. Niko me nikada ranije nije tako doživeo, niti mi tako nešto rekao i onda u toj sobici u Burbanku, i to žena koja me nikad pre nije videla, otvorila mi je oči. Moja prva reakcija bila je osmeh.

Britanci već isprozivali Megan Markl: Kako je sve kršila kraljevski protokol! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Počela sam da se smejem jer je to bio jedini način da zaustavim suze u očima. Ona je prva koja je videla mene onakvu kakvu jesam, iza debelog sloja šminke, veštačkog tena i naglašenog rumenila. Rekla mi je - manje šminke, više Megan."

Kako je dodatno pojasnila, upravo je Ejpril Vebster uvidela njenu nesigurnost koju je pokušavala da sakrije.

"U tom trenutku upravo je to bilo ono što me je probudilo."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Megan Markl