Obavezno pročitajte

Novak Đoković iskreno o teškom periodu: Došao sam kod roditelja, plakao i nisam želeo da nastavim dalje! (FOTO)

Iako uvek pleni samopouzdanjem, Novak Đoković otkriva da je i on imao veliki slom, ali da nikome nije dozvolio da to i vidi.

Vip priča
17:53h Autor:
Novak Đoković iskreno o teškom periodu: Došao sam kod roditelja, plakao i nisam želeo da nastavim dalje! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je da je želeo da prestane da se bavi tenisom, piše Glossy.

Osvajač dvanaest Gren Slem trofeja borio se sa ovom mišlju posle poraza u četiri finala Rolan Garosa od Jirgena Melcera 2010. godine, pošto je ispustio dva seta prednosti.

Novak Đoković, suprug za poželeti: Ovom objavom oduševio sve žene! (FOTO)

foto: Profimedia

Za mene, da budem treći ili četvrti teniser sveta nije bilo zadovoljavajuće. Kada sam imao sedam, osam godina – moj san bio je da budem prvi na svetu i da osvojim Vimbldon. Sećam se da sam posle tog meča došao do roditelja, plakao sam, nisam znao da li sam vredan svega toga, da li treba da nastavim dalje", rekao je Novak.

Ipak, posle očevog saveta i razgovora sa trenerom i članovi tima, Đoković je ostvario jednu od najupečatljivijih dominacija u istoriji modernog sporta – osvojivši Dejvis kup sa Srbijom i tri o četiri najveća turnira naredne godine, na impozantan način.

Novak Đoković iskreno o karijeri u tenisu: Bog mi je poručio - Sad je dosta!

Otac mi je odgovorio – "Očvrsni!", ali mi to nije bilo dovoljno, osećao sam kao da moram još da razmišljam na tu temu. Otišao sam da porazgovaram sa trenerom Marjanom Vajdom i mojim timom... Rekli su mi da je sve u redu, da uzmem vremena koliko mi je potrebno, da dišem duboko, da se smirim i sve lepo sagledam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs