Saznajte

Omiljeni par devedesetih: Šta je uzrok raspada braka Sindi Kraford i Ričarda Gira? (FOTO)

Pošto je već 19 godina u srećnom braku sa Rendijem Gerberom, mnogima je u magli ljubavna priča Sindi Kraford i Ričarda Gira...

Vip priča
16:55h Autor:
Omiljeni par devedesetih: Šta je uzrok raspada braka Sindi Kraford i Ričarda Gira? (FOTO)
Sindi Kraford i Ričard Gir, Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu i holivudski glumac, venčali su se 1991. godine, ali samo četiri godine kasnije njihovoj je ljubavi došao kraj.

Mnogima je bilo žao što nisu uspeli, ali Sindi danas nema problema sa odgovaranjem na pitanja zašto se njihov brak raspao.

Sindi Kraford (51) izgleda neverovatno: Bivša manekenka zasenila rođenu ćerku! (FOTO)

foto: Profimedia

Danas priznaje da je razlika u godinama između njih ipak bila prevelika. Na dan njihovog venčanja Sindi je imala 25, a Ričard 42 godine.

- Žene u dvadesetima tek počinju da shvataju ko su i šta su, dolaze na svoje, počinju da osećaju sopstvenu snagu i šta sve mogu sa njom - objasnila je Sindi u jednom intervjuu.

Manekenka je zvezdu filma "Zgodna žena" upoznala kad je imala samo 21 godinu, a ubrzo nakon prvog susreta su i započeli vezu. Iako joj je u početku bilo sasvim u redu da samo prati sve što on radi, u jednom je trenutku, kako kaže, shvatila da i ona ponekad želi biti osoba koja vodi.

Sindi Kraford (51) izgleda neverovatno: Pedesete su definitivno nove tridesete! (FOTO)

foto: Profimedia

Veza sa Ričardom još ju je više proslavila, a upravo on je bio taj koji ju je naučio kako da se nosi sa slavom i obožavateljima. Ali razlika u godinama njihov je brak ipak odvela u propast, ali Sindi zbog toga ne žali.

U braku sa Rendijem dobila je dvoje dece, sina Prislija i ćerku Kaju, koja je krenula njenim stopama, a dizajneri se već otimaju za nju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs