Mini intervju

Kako se zavoleo naš omiljeni evropski par: Ona nije samo lepa, već je i najseksepilnija žena na svetu! (FOTO)

Havijer je prvi put od kada je par u vezi otkrio kada je prvi put proradila fatalna privlačnost između njih dvoje i zašto im je trebalo skoro pa 15 godina da započnu svoju ljubavnu priču ...

Vip priča
18:08h Autor:
Penelope Kruz i Havijer Bardem, Foto: Profimedia

Penelope i Havijer nikad ne pričaju o Penelope i Havijeru. Poput većine neverovatno prelepih, slavnih parova ovaj španski ljubavni duo svoju privatnost od starta veze (2007) drži van znatiželjnih očiju javnosti i medija, prenosi Elle.

 

Penelope Kruz u izazovnoj haljini: Duboki dekolte, otvorena leđa, šlic! (FOTO)

foto: Profimedia

Međutim, novinaru "GQ" magazina koji je nedavno radio intervju sa španskim glumcem, uspelo je da "dobije" bar mali ali vrlo zanimljiv deo te intimnosti koju par strogo čuva samo za sebe i njima najbliže prijatelje i porodicu.

 

Naravno, priča je krenula od čuvenog filma "Jamon, Jamon" Bigasa Lune iz 1992. godine, kada su se Penelope i Havijer prvi put sreli.

 

Mini intervju Penelope Kruz: Na to pitanje nikada neću dati odgovor! (FOTO)

foto: Profimedia

"Da li je bilo hemije? Naravno! Dovoljno je da pogledate film, on je dokument te hemije, ostvarenje koje ćemo pokazivati deci i unucima. Privlačnost je postojala od starta, ali ona je bila maloletna. Imala je tek 16 godina kada smo snimali, a ja 21, te se ništa nije moglo ni desiti. Bilo je vrlo hrabro od njenih roditelja da joj daju da u tako mladim godinama snimi jedan vrlo provokativan film pun eksplicitnih scena seksa. Kada bi moja ćerka meni donela u toj dobi takav scenario, nema tih para zbog kojih bi joj dozvolio da snima taj film. Nema šanse."

 

Upoznali se i zaljubili na snimanju: 10 velikih holivudskih ljubavnih priča! (FOTO)

foto: Profimedia

Havijer i Penelope nikada više nisu sarađivali na nekom filmu, ali su ostali u kontaktu i povremeno se viđali na prestižnim dodelama filmskih nagrada.

 

Tako je bilo sve do 2007. godine kada ih je na setu spojio Vudi Alen i njegov film "Vicky Christina Barcelona".

 

"Da, opet smo radili zajedno i opet je hemija bila više nego očigledna, ali ništa se nije dešavalo. Ne znam da li iz neke stidljivosti da se napravi prvi korak ili do želje da budemo maksimalno profesionalni. U svakom slučaju, ništa se nije dogodilo i došao je poslednji dan snimanja, kada mi je prošlo kroz glavu: Mi moramo da se napijemo! Srećom, zajednički prijatelj je priredio žurku, i ostalo je istorija. Hvala bogu (smeh)!"

 

Zaljubljeni kao prvog dana: Ovaj par je sinoć krao sve poglede! (FOTO)

foto: Profimedia

Novinar očito svestan da je Havijer dobro raspoložen i voljan da priča o Penelope, sa kojom ima sina Lea i ćerku Lunu, nije ovde stao već je upitao zvezdu filmova "Mar adentro" i "No country for old men" koliko je Kruzova slična liku koji glumi u Alenovom filmu.

foto: Profimedia

"Oh, čoveče! Vrlo! Ima ona taj vatreni temperament. Postoje scene u kojima se svađamo i ona me gađa tanjirima. Imao sam te momente kada sam se zapitao da li mi to treba? Ali ona je takva, strastvena i zbog toga je volim, zbog toga me je u startu privukla. Ona nije samo lepa, već je i najseksepilnija žena na svetu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs