Iskrena i pravična

Mini intervju Penelope Kruz: Na to pitanje nikada neću dati odgovor! (FOTO)

Penelopa Kruz je u iskrenom intervjuu za ugledni američki magazin otvoreno pokazala revolt prema društvenoj opsesiji večnom mladosti. Naime, španska glumica priznaje kako je mistificiranje procesa starenja strašno vređa i otkriva kako se nosi sa nerealnim holivudskim idealima sa kojima se susreće još od samih početaka svoje karijere…

Vip priča
20:33h Autor:
Mini intervju Penelope Kruz: Na to pitanje nikada neću dati odgovor! (FOTO)
Penelope Kruz, Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Glumica Penelopa Kruz svoju je filmsku karijeru započela sa 16 godina, a danas ova 43-godišnja glumica slovi za jednu od najtalentovanijih u industriji.

Pa iako se još uvek silno raduje filmskim projektima, tamnokosa lepotica priznaje kako je holivudska opsesija mladošću stašno vređa.

U iskrenom intervjuu koji je dala kolegici Gvinet Paltrou za ugledni Interview Magazin, Penelopa se osvrnula na svoje godine, stečenu mudrost i društveni pritisak koji pred ženu stavlja nerealne ideale.

Savršenstvo bez mane: Penelope Kruz zasijala na crvenom tepihu! (FOTO)

"Većinu svoje karijere sam pokušavala da izgledam starije nego što jesam. Otkako sam napunila 22 godine, novinari mi stalno postavljaju jedno te isto pitanje: "Bojite li se procesa starenja?". Kakvo je to pitanje? Uostalom, jako ga je blesavo postaviti jednoj 22 – godišnjakinji. Ili 42 – godišnjakinji! Jednostavno odbijam odgovoriti na tako glupo pitanje. " – iskrena je Penelopa koja u intervjuu nije skrivala svoj revolt i razočarenje.

Uz ovu haljinu torba vam ne treba: Modni izbor Penelope Kruz apsolutni hit! (FOTO)

"Zaboga, 2017. godina je. Zašto žene i dalje moraju odgovarati na ovako glupa pitanja?! Moj revolt je postao još veći otkako sam pre tri godine postala majka. Ne bih ni za šta na svetu menjala ovu mudrost koju imam sada; pa tako ni za mladost. Ono kako sada percipiram svet, način na koji posmatram glumu…sve se nepovratno promenilo od mojih dvadesetih. Neizmerno sam srećna i zahvalna što imam priliku istraživati i silno se radujem tom životnom procesu učenja koji zapravo nikada ne prestaje." – zaključila je britka Penelopa koja trenutno uživa u majčinstvu svoje trogodišnje ćerkice Lune koju je dobila u divnom braku sa kolegom Havijerom Bardemom.

Zaljubljeni kao prvog dana: Ovaj par je sinoć krao sve poglede! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs