Nestvarno lepa

Najlepša princeza na svetu: Život Amire (33) liči na film!

Osim svojim impresivnim delovanjem, Amira privlači pažnju i svojim nepogrešivim modnim ukusom

Vip priča
19:28h Autor:
Najlepša princeza na svetu: Život Amire (33) liči na film!
Foto: Profimedia

Kejt Midlton ima opasnu konkurenciju, a ime joj je princeza Amira bint Ejdan bin Najef Al-Tavel ili kraće i popularnije - princeza Saudijske Arabije Amira al-Tavel.

Ova 33-godišnja lepotica jedna je od najmoćnijih žena u Saudijskoj Arabiji i prema mnogima najlepša princeza na svetu. Njena lepota toliko je očarala svet da je često upoređuju i sa Diznijevom princezom Jasmin.

Amira je odrasla sa majkom, dekom i bakom u Rijadu, a kad je imala 18 godina, upoznala je jednog od najbogatijih ljudi sveta, princa Alvaleda Bin Talala i to na način kakav bi bio teško zamisliv i u filmskom scenariju - dok ga je intervjuisala za školske novine! On je od nje stariji 28 godina.

Zaklela se da će tajnu odneti u grob: Jeziva prošlost slavne glumice odjeknula kao bomba

foto: AP / Evan Agostini

2008. godine su se venčali, ali brak nije potrajao dugo, i rastali su se 2013. godine. Amira je u međuvremenu stekla diplomu iz poslovne administracije na Univerzitetu Nju Heven.

Prelepa princeza je poznata kao velika humanitarka, trenutno je na čelu Al-Valed bin Talal fondacije, koja se bavi podrškom programima i projektima usmerenim na ublažavanje siromaštva, ublažavanje katastrofa, međuverskog dijaloga i osnaživanja žena.

Osim svojim impresivnim delovanjem, Amira privlači pažnju i svojim nepogrešivim modnim ukusom. Često se njeno ime može pronaći na listama najbolje obučenih žena sveta, a svojim modnim odabirima odskače od ostalih članica svetskih kraljevskih porodica i odbacuje tradicionalno modno izražavanje.

Najružniji seks simbol na svetu: Put do njenog uspeha nije bio ni lep, ni lak!

foto: AP / Evan Agostini
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs