zaljubljeni

Devojka princa Harija prvi put progovorila o njihovoj vezi: Jako smo srećni i zaljubljeni! (FOTO)

Iako su posle nekoliko meseci šuškanja, vezu potvrdili još prošle godine u novembru, princ Haru (32) i njegova devojka Megan Markl (36) i dalje izbegavaju zajedničko pojavljivanje u medijima

Vip priča
09:46h Autor:
Devojka princa Harija prvi put progovorila o njihovoj vezi: Jako smo srećni i zaljubljeni! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Zvezda serije "Odela" u intervjuu za Veniti Fer sada je po prvi put progovorila o njihovoj ljubavi. Glumica je napokon iskreno priznala da joj je princ dečko kao i da su jako zaljubljeni.

foto: Profimedia

- Sigurna sam da će doći trenutak kada ćemo morati predstaviti se i pojaviti zajedno na nekom događaju, ali nadam se da ljudi razumeju da je ovo sada naše vreme. Ovo je za nas. Poseban je osećaj znati da nešto imamo samo nas dvoje. Srećni smo i to je najbitnije - rekla je. U srcu Afrike, pod zvezdanim nebom: Princ Hari zaprosio Megan Markl!

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Megan i princ dosad su u javnosti viđeni samo u nekoliko navrata. Glumica je bila podrška Hariju na polo utakmici u maju, a zajedno su bili na venčanju njegovog prijatelja Toma Inskipa.

Princ Hari i njegova izabranica Megan Markl uživaju u Africi: Par se pojavio u sličnom izdanju(FOTO)

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Par uglavnom ima svoje tajne oaze na koje putuju.

Megan priznaje da joj nije bilo svejedno kada je njihova veza bila glavna tema medija. Nakon što se morala suočiti sa raznim medijskim napisima o svom životu, zaključila je da osobe njoj bliske znaju ko je ona, a da je ostali ne zanimaju.

Iako je nagovestitila da je u skoroj budućnosti moguća veridba, svoju će ljubavnu priču ipak držati što dalje od svetla reflektora.

Megan Markl i Princ Hari: Slavlje povodom rođendana buduće princeze (FOTO)

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs