U žiži javnosti

Šokantne priče poznatih koje su obeležile 2012.

Podsetimo se nekih od brojnih skandala, nepromišljenih odluka, veštačkih brakova i ljubavnih prevara koji su obeležili 2012. godinu, a čiji su glavni akteri javne ličnosti. Skandalozni ili ne, sledeći primeri su svakako skrenuli pažnju medija i javnosti u prethodnoj godini
Vip priča 05.06.2013. - 17:35h Autor: Kristina Vidić
Foto: AP

1. Kristen Stjuart - uhvaćena u prevari dugogodišnjeg dečka
Neposredno pre objavljivanja novog serijala Sumrak (Twilight), Kristen (Kristen Stewart) je uhvaćena u prevari svog dugogodišnjeg dečka Roberta Patinsona (Robert Pattinson) sa oženjenim rediteljem Rupertom Sanderson (Rupert Sndersson). Nakon toga, par se pomirio ali je nedavno procurela vest u javnost da su ponovo raskinuli zbog sms poruke pomenutog reditelja i to na dan Patinsonovog rođendana. Kristen je ostala bez partnera, a Sanderson je izbačen sa nastavka filma Snežana i lovac. Ne znamo šta je sa Robertom, ali znamo da je najveći publicitet dobila Liberti Ros (Liberty Ross) još uvek supruga omrženog reditelja.

 

2. M

eri Kejt Olsen - veza sa 16 godina starijim muškarcem
Ljubav ne zna za godine, rečenica je koja opisuje emotivni odnos 26-godišnje nekadašnje glumice, a sada dizajnerke Meri Kejt (Mary Kate) i njenog 16 godina starijeg dečka. Vezu sa Olivijeom Sarkozijem (Olivier Sarkozy), bratom bivšeg predsednika Francuske, započela je u aprilu 2012. godine, na iznenađenje mnogih. Iako razlika u godinama nije ogromna, ono što je jezivo jeste činjenica da Meri Kejt izgleda kao tinejdžerka, naspram izabranika njenog srca, koji deluje kao da joj je tata.

 

2. Kris Braun i Drejk - tuča u klubu zbog Rijane

Da i javne ličnosti umeju da budu detinjaste, uverili smo se više puta. Tuča u jednom njujorškom klubu čiji su glavni akteri bili Kris Braun i Drejk (Drake Graham), mnoge nije toliko iznenadila, s obzirom na to da je svima poznat prek karakter Rijaninog sada bivšeg dečka. Upravo ova pop pevačica bila je povod za fizički obračun dvojice repera. Nakon sukoba, Kris je na svom twitter profilu objavio slike sa povredama.

 


3. Tom Kruz i Kejti Holms - (ne)očekivan razvod


Neočekivan razvod Kejti (Katie Holmes) i Toma Kruza (Tom Cruise), zatvorio je priču o skladnoj ljubavi koja je od samog početka intrigirala javnost. Da nije samo nama bilo iznenađenje, već i Tomu, govori podatak da mu je Kejti poslala papire za razvod dok je bio na snimanju filma Oblivion. Cela bura oko razvoda završila se za smo deset dana, a kao plod njihove ljubavi ostala je ćerkica Suri. Iako su se mnogi plašili sajantološke osvete bivšeg supruga, Kejti je za sada sigurna u naručju novog dečka.

 

5. Rajan Rejnold i Blejk Lajvli - stali na ludi kamen


Od znatiželjnog oka javnost i foto-reportera teško je pobeći. Odluku da stanu na ludi kamen i svoju vezu krunišu brakom Blejk i Rajan su doneli u tajnosti, te su tako hteli i venčanje da podele samo sa najbližima. U gradiću blizu Čarlstona u prisustvu 35 zvanica izrekli su sudbonosno DA. Izgleda da Blejk zna recept kako izbeći paparace. Šokantna, ali po mišljenju mnogih lepa vest koja je obeležila septembar 2012. godine.

 


6. Vitni Hjuston - smrt u kadi


Prema istraživanjima stranih medija smrt pevačice Vitni Hjuston (Whitney Houston) proglašena je za najšokantniju vest koja je obeležila 2012. godinu. Pevačica je pronađena mrtva u kadi sa vodom u sobi hotela Beverli Hilton, uoči dodele nagrada Grammy. Prema rezultatuma obdukcije, upotreba droga i srčano oboljenje doprineli su iznenadnoj smrti ove američke pevačice. Da čitava stvar bude još šokantnija pobrinuo se direktan prenos sahrane na američkim TV stanicama.

 


7. Adel - uspela da sakrije trudnoću


Da i trudnoća može da se drži daleko od očiju javnosti, pravi je primer mlada, a planetarno poznata prevačica Adel (Adele). Sa bebom u stomaku pomenuta pevačiva vrhunskog glasa, primila je 6 Grammy nagrada, a da niko nije primetio njen trudnički stomačić. Svaka čast, Adel! Svoju vezu sa 39-godišnjim Simonom Koneckijem, poznatim humanitarcem, objavila je u januaru, a šest meseci nakon toga potvrdila je da je trudna.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs