Lea Dobričić pobednica di-džej takmičenja na Ibici

Pobedivši finaliste iz 17 zemalja, srpska predstavnica Lea Dobričić trijumfovala je na "Brn studios" prestižnom takmičenju di-džejeva održanom na ostrvu čuvenom po sjajnim žurkama i odličnom noćnom provodu.
Šuška se 05.06.2013. - 12:48h

Srpskoj predstavnici je pobeda na takmičenju osim angažmana u jednom od najpoznatijih klubova na Ibici donela i brojna poznanstva, prijateljstva i darežljive komplimente najpopularnijih di-džejeva današnjice.

 

– Osećaj je neverovatan. I dalje ne mogu da poverujem da sam pobedila i da ću ostati na Ibici celo leto. Presrećna sam – rekla je Lea, jutro posle izvojevane pobede.

 

Naša predstavnica svesna je uspeha, kao i činjenice da treba pametno da iskoristim ovu priliku. Jer, jednom nedeljno radiće u jednom od najpoznatijih klubova na Ibici, a nada se i nastupima na žurkama.

 

– Sprijateljila sam se sa Marinom iz Hrvatske, sa kojom sam delila sobu, sve vreme boravka. Ušle smo zajedno u finale, ali ona, nažalost, nije dobila angažman. Kada sam to čula, zaplakala sam, a nisam plakala dve godine. Žao mi je što ne ostajemo zajedno na Ibici – rekla je Lea.

 

Usledili su časovi tokom kojih su neki od najpopularnijih di-džejeva današnjice, poput Fetboj Slima, Avićija, Džoa Godara i Masea Pleksa približili tajne miksovanja i muzičke produkcije.

 

– Svaki dan nam je bio ispunjen aktivnostima. Predavanja Fetboj Slima, Stiva Loulera i Masea Pleksa su mi bila veoma inspirativna. Kao najvažnije, izdvojila bih Solomunov komentar da bi vrteo moj miks i Pleksov komentar da mi je remiks kompletan i da bi mogao da bude objavljen. Do sada nisam mnogo verovala u svoje produkcijske sposobnosti, ali sada počinjem – kaže pobednica.

 

A najkorisnije savete finalistima pružio je duhoviti Fetboj Slim.

 

– Pričao nam je kako je bilo u njegovo vreme, šalio se, čak nam je ispisao i njegova pravila za di-džejeve, na primer, da muziku treba puštati bosonog ili nositi havajsku košulju – izdvaja detalje Lea.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...