U procesu vantelesne oplodnje

Ivana Selakov otvoreno o borbi za bebu: Sa verom u Boga rešavam sve probleme!

Pored saveta stručnih lica, pevačica je pričala i sa koleginicama koje su kroz to prošle

Vip priča 01.09.2017. - 11:25h Autor: Blic
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

U poslednje vreme poznate ličnosti se sve češće odlučuju za to da javno govore o procesu vantelesne oplodnje jer smatraju da to u današnje vreme ne sme biti tabu tema. Ivana Selakov jedna je od žena koje su počele s tim procesom i otvoreno priča o tome.

"Odavno sam rekla sebi, ako je jedini način da dobijem dete tako što ću otići na vantelesnu oplodnju, naravno da ću to uraditi bez problema. Nažalost, danas sve više parova tako dobija decu, ne znam zašto je to tako, šta se dešava s vazduhom, vodom, hranom i energijom? Sve više njih ima takvih problema. Rekla sam sebi: „Odlučiću se i ja, pa šta bude biće”. Naravno, nadam se najboljem", rekla je Ivana i dodala:


"Prošla sam svašta kada sam ušla u proces vantelesne oplodnje, tako da to više nije neka tabu tema, već se o tome priča kao o odlasku zubaru. Normalno je da imam strepnju od svega toga, to je nešto neobično jer ne znam šta me sve čeka", poručuje Ivana.

 

Žena najbogatijeg fudbalera treći put trudna: Lepe vesti nakon medenog meseca! (FOTO)

 

Објава коју дели Ivana Selakov (@selakov) дана


Pored saveta stručnih lica, pevačica je pričala i sa koleginicama koje su kroz to prošle.

"Znam mnoge koleginice koje su išle na vantelesnu oplodnju, pričala sam sa nekima od njih. Rekle su mi da budem uporna i strpljiva jer je to jedan dosadan proces, ali na kraju dođe ono najlepše", priča Ivana.

Ivana je s verom u Boga uspela da prevaziđe sve probleme u životu.

"Verujem u Boga sasvim dovoljno i koliko treba. Vernik sam i verujem u najbolje moguće, a puno puta se do sada pokazalo da sam sa verom uspela sve probleme da rešim", priča Ivana.

 

Po treći put trudna: Nakon fotografija sa Havaja, glumica (36) zvanično potvrdila vest! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...