Sjajna poruka

Uprkos bolesti, ona je jedna od najtraženijih modela današnjice (FOTO)

Manekenka progovorila o tome kako se osećala dok je odrastala i kako je stekla samopouzdanje
Vip priča
10:16h Autor:
Uprkos bolesti, ona je jedna od najtraženijih modela današnjice (FOTO)
Foto: Profimedia

Vini Harlou (23) manekenka je koja se proslavila nakon što se pojavila u rijaliti šouu America's Next Top Model, a od ostalih koleginica razlikuje se jer boluje od vitiliga, pigmentacije kože zbog koje su njeno lice i telo prekriveni svetlijim mrljama.

Ovu 23-godišnju devojku to nije zaustavilo da ostvaruje svoje snove. Zbog pozitivnog gledanja na sebe i svoje telo uzor je mnogim ženama širom sveta koje objavom fotografija na Instagramu uči kako da postanu sigurnije u sebe i prigrle svoje mane ako ih imaju.

Vini je ovog puta otišla i korak dalje pa je tako pozirala samo u tangama.

- Ne razlikujem se od drugih zbog svoje kože. Razlikujem se zbog toga što svoju lepotu ne vidim na temelju mišljenja drugih. Lepa sam jer ja to znam. Svaki dan slavite to što ste jedinstveni - poručila je na popularnoj društvenoj mreži.

Snažna poruka bivše urednice prestižnog magazina: Bikini ću nositi dok sam živa! (FOTO)

U brojnim intervjuima koje je dala nije skrivala da je tokom odrastanja bila predmet ismevanja, ali kako je objasnila, upravo su ružni komentari ti koji su je terali da ostvari svoj san.

- Odlučila sam da ću govoriti sebi kako sam lepa i da ću ovako veroatno izgledati do kraja života i da to jednostavno trebam prihvatiti - zaključila je jednom prilikom.

A njeni snovi su se i više nego ostvarili. Vini je postala jedna od najtraženijih modela današnjice uprkos bolesti.

Tokom leta prošle godine počelo se šuškati da je Vini u vezi s Luisom Hamiltonom, a iako su i ove godine viđeni zajedno, par još uvek nije potvrdio vezu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs