Žena za primer

Snažna poruka bivše urednice prestižnog magazina: Bikini ću nositi dok sam živa! (FOTO)

Bivša urednica prestižnog magazina oduševila žene širom sveta
Vip priča
05:48h Autor:
Snažna poruka bivše urednice prestižnog magazina: Bikini ću nositi dok sam živa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Aleksandra Šulman, bivša urednica britanskog izdanja časopisa Vog poslala je snažnu poruku svim ženama širom sveta koje se možda stide da pokažu svoje telo.

Ona ima skoro 60 godina i ne ustručava se da pokaže svoje telo. Upravo zato, nije ni slutila koliko će zanimanje izazvati njena fotografija u bikiniju sa godišnjeg odmora koji je provela u Grčkoj.

Žestoki saveti za ženu: Nema šanse da posle ovog zalutaš u životu!

"Moja glavna priprema za leto je dobar pedikir kako bi moje noge bile spremne za sveži vazduh".

Nakon što je fotografiju objavila na Instagramu, usledili su komentari na račun njenog izgleda, ali Aleksandra poručuje javnosti - Volim bikini i nikada nisam mislila da je svetu važno kako izgledam u njemu.

Nisam ni sanjala da će fotografija mene u bikiniju na Instagramu izazvati toliko komplimenata, ali i negativnih komentara. Bikini nameravam da nosim dok sam živa, poručila je Šulman.

Aleksandra Šulman je poslala tako snažnu poruku i pozitivnu sliku da je važno da se osećamo ugodno u svom telu. A taj osećaj zapravo nema nikakve veze s našim fizičkim izgledom, dodala je ona.

Majka troje dece poručila je kako je njena jedina priprema za leto dobar pedikir.

Aleksandra Šulman je jedno od najvećih imena u svetu mode. Provela je 25 godina na mestu glavne i odgovorne urednice u prestižnom magazinu "Vog".

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs