Pogledajte

Nove fotografije Mirke i Federera sa letovanja: Pokazale su samo jedno! (FOTO)

Bračni par sa svoje četvoro dece vrele letnje dane provodi na raskošnoj Sradiniji
Vip priča
18:08h Autor:
Nove fotografije Mirke i Federera sa letovanja: Pokazale su samo jedno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je nedavno oborio rekord Gren slema na travi osvojivši osmi trofej, slavni Švajcarac zapanjio je ceo svet.

Naime, Rožer Federer se upisao u istoriju tenisa kao prvi igrač koji je uspeo da osam puta osvoji Vimbldon za ukupno 19. Gren slem titulu. Svi su zapanjeni u kakvoj je formi 36-godišnji Švajcarac.

Nakon radne i naporne sezone, došao je trenutak za predah. Kao i obično, svoje slobodno vreme provodi sa porodicom, a Sardinija je njihova trenutna letnja destinacija.

Najnovije fotografije sa letovanja pokazuju samo jedno - Mirka i Federer su jedan normalan i skladan par, koji svoju ljubav čuva daleko od skandala. Iako imaju milione dolara na računu, deluju sasvim prizemno i "kao sav običan svet".

Svi koji su je prozivali zbog kupaćeg, uješće se za jezik: Mirka Federer izgleda nikad bolje! (FOTO)

Po mišljenju mnogih, 39- godišnja Mirka je primer prave supruge i majke, žene koja ne mari za nametnute ideale lepote već živi svoj život. Ona je prirodna, svoja i ne trudi se da udovolji drugima, već sebi i svom suprugu.

Podsetimo, Mirka se do 2002. godine uspešno bavila tenisom, ali je morala da kaže zbogom karijeri zbog povrede stopala. Dve godine ranije upoznala je Rodžera Federera, a nakon povlačenja iz sporta, postala je njegov menadžer.

Venčali su se 2009. godine, nakon devet godina veze, a tri meseca kasnije, Mirka je rodila bliznakinje Milu Rouz i Šarlin Rivu, a 2015. godine blizance Lea i Lenija.

Životna priča tenisera nežnog srca: Jedna žena je od njega napravila pobednika! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs