Obavezno pročitajte

Anđelina Džoli: Iskreno o razvodu sa Bred Pitom, porodici i bolesti (FOTO)

Glumica otkriva da je tokom detinjstva stalno bila zabrinuta za svoju majku i ne želi da njena deca prođu kroz isto to
Vip priča
23:56h Autor:
Anđelina Džoli: Iskreno o razvodu sa Bred Pitom, porodici i bolesti (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli dala je intervju za magazin "Veniti fer", gde je pričala o razvodu sa popularnim glumcem Bredom Pitom, o svom zdravlju, otkrivši da je bolovala od Belove paralize.

Glumica otkriva da je tokom detinjstva stalno bila zabrinuta za svoju majku i ne želi da njena deca prođu kroz isto to.

“Mislim da je jako važno plakati pod tušem, a ne pred njima. Moraju da znaju da će sve biti u redu, čak i kada vi niste sigurni da će biti”, rekla je glumica.

Glasine o njenom izgledu nisu tačne: Glumica uživa sa svojom decom u zabavnom parku (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džoli je otkrila da su se poteškoće u braku sa Bredom pojavile prošlog leta, tokom postprodukcije njenog novog filma. Ne misli da je način života koji su kao porodica vodili, doprineo razvodu.

“Naš način života nije bio negativan ni na jedan način. To nije bio problem. To je bila i biće jedna od predivnih mogućnosti koju možemo da priuštimo svojoj deci…”, rekla je glumica i dodala da je jako ponosna na svojih šestoro dece, koja su prema njenim rečima, u prethodnom periodu bila “jako hrabra”.

Bog im dao lepotu, hrabrost i harizmu: Ovako izgledaju najlepše žene svih vremena! (FOTO)

“Svi se oporavljamo od događaja koji su doveli do razvoda… Oni se ne oporavljaju od samog razvoda. Oporavljaju se od nečeg… Od života, od životnih stvari”, objasnila je Džoli.

Anđelina Džoli i Bred Pit razdvojili su se u septembru 2016. godine i razveli su se ubrzo nakon toga. Džoli je tražila starateljstvo nad decom, ali pregovori o razvodu, prema "Veniti feru", i dalje traju.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Turbulentna godina imala je posledice i po njeno zdravlje. Glumica otkriva da joj je krvni pritisak povišen i da je jedno vreme bolovala od Belove paralize koja prouzrokuje slabost mišića.

“Žene u porodici nekada sebe stavljaju na poslednje mesto, dok se to ne odrazi na njihovo zdravlje”, konstatuje ona i dodaje da je Belovu paralizu uspela da izleči akupunkturom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs