Problemi u kraljevskoj porodici

Dan nakon skandaloznog priznanja ubice princeze Dajane: Princ Filip hitno hospitalizovan! (VIDEO)

Za prinezu Dajanu kaže da je bila jedinstvena među svojim žrtvama i jedina žena koju je ikad ubio, kao i jedina osoba iz kraljevskog društva. Ona je takođe jedina žrtva čiju je smrt naredila sama kraljevska porodica
Vip priča
20:46h Autor:
Foto: Reuters / Pool

Princ Filip (96) preventivno je odvezen u bolnicu "Kralj Edvard VII" u Londonu, gde će mu lečiti infekciju koja je posledica njegovih sadašnjih zdravstvenih tegoba, rekli su iz Bakingheske palate.

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vojvoda od Edinburga, dodaju, dobro je raspoložen i žao mu je što neće moći da prati kraljicu Elizabetu (91) na tradicionalnoj svečanosti državnog otvaranja parlamenta. Kraljica će na svečanosti održati govor, a umesto Filipa, pratiće je Čarls, princ od Velsa.

 

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kraljevska porodica objavila je još u maju da će princ Filip na jesen prestati da obavlja sve javne dužnosti.

 

"Vojvoda više neće odlaziti u posete, ali će s vremena na vreme obilaziti događaje koje odabere", poručili su iz palate.

 

Princ je u poslednjih nekoliko godina više puta bio hospitalizovan. Patio je od bolova u grudnom košu zbog začepljene koronarne arterije. Pre šest godina, ugrađen mu je stendt koji je bio sprečio srčani udar. Palata je i tada rekla da ide na "preventivno lečenje". Vojvoda od Edinburga u bolnici je zbog plućne infekcije završio i 2008.

 

Inače, pričeva hospitalizacija desila se samo dan nakon šokantnog priznanja ubice princeze Dajane koje je potreslo čitav svet!

 

Potresni detalji o nedelji nakon Dajanine smrti: Princ Vilijam želeo da sam tuguje za mamom! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, penzionisani agent MI5, Džon Hopkins (80), priznao je niz neverovatnih ubistava otkad je izašao iz bolnice u Londonu rekavši da mu je preostalo nekoliko nedelja života i da ne želi da umre, a da ne kaže istinu. Hopkins tvrdi da je bio uključen u 23 ubistva britanske obaveštajne agencije između 1973. i 1999., uključujući i ubistvo princeze Dajane.

 

Hopkins, koji je 38 godina radio kao operativac za MI5, tvrdi da ga je ta služba često koristila za diskretna ubistva pojedinaca koji su smatrani pretnjom po sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva. Obučen i kao mašinski inženjer i stručnjak za municiju Hopkins tvrdi da ima veliko iskustvo u konvencionalnim metodama ubijanja, uključujući hemikalije i otrove. Britanski obaveštajac tvrdi da je bio deo ćelije od sedam operativaca koji su sprovodili političke atentate širom Velike Britanije. Većina žrtava bili su političari, aktivisti, novinari i vođe sindikata.

 

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

 

 

Za prinezu Dajanu kaže da je bila jedinstvena među svojim žrtvama i jedina žena koju je ikad ubio, kao i jedina osoba iz kraljevskog društva. Ona je takođe jedina žrtva čiju je smrt naredila sama kraljevska porodica. Hopkins kaže da se oseća "ambivalentno" zbog smrti princeze Dajane. S jedne strane, Dajana je bila "lepa, ljubazna žena" koja nije zaslužila da joj se život prekine, ali je prema njegovom mišljenju ugrozila britansku krunu.

 

"Kraljevska porodica imala je dokaze da planira da se razvede od Čarlsa. Znala je previše kraljevskih tajni. Moj šef mi je rekao da ona mora da umre. Primio je naređenje direktno od princa Filipa i morali smo to da uradimo tako da izgleda kao nesreća. Nikada pre nisam ubio ženu, a još manje princezu, ali izvršio sam naređenje. Učinio sam to za kraljicu i zemlju. Sledeća faza na visokom nivou zavere uključivala je medije koji su odradili svoj deo posla.

 

Princeza Dajana, dama u svakoj prilici: Otkriveno zašto je uvek nosila tašnicu uz sebe! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bila je to dobro organizovana i vođena operacija. Britanski novinari odgovorni su urednicima koji odgovaraju oligarhima koji žele da se dodvore i budu blizu porodice zločinaca u Bakingemskoj palati. Nema slobodne štampe u Britaniji ", rekao je Hopkins. Bivši obaveštajac provodi svoje poslednje dane kod kuće, rekao je da očekuje da ga pritvore posle njegovih priznanja. Hopkins je objasnio da će svaka istraga o aferi biti teško dokaziva i "vrlo komplikovana" jer postoji nekoliko pisanih zapisa o tajnim MI5 aktivnostima, a "većina mojih kolega već je mrtva".

 

Najvažniji svedok u ubistvu princeze Dajane, Hopkinsov šef, umro je od srčanog udara u 2000-ih, a princ Filip "naravno, nikada neće biti optužen. Ako princ Filip ikada dopusti da ga analizira psihijatar, siguran sam da bi ga proglasili psihopatom. Ima sve mračne trijade. "

 

Na pitanje zašto nije odbio da ubije Dajanu objasnio je: "Mi u službi MI5 zaklinjemo se na odanost Kruni. U najboljem slučaju da sam odbio bio bih proglašen za izdajnika posle čega bi mi uništili život".

 

Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs