Jedna od najpopularnijih trudnica trenutno

5 stvari koje Jeleni Đoković niko ne može da ospori: Od prvog dana oduševljava javnost! (FOTO)

Elokventna i obrazovana, Jelena je pravi primer mlađim generacijama
Vip priča 18.06.2017. - 21:33h Autor: Glossy
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i direktorka Fondacije Novak Đoković već godinama je miljenica javnosti kako u Srbiji, tako i širom sveta, piše Glossy.

 

Trenutno jedna od najpopularnijih trudnica juče je proslavila 31. rođendan, a mi vam otkrivamo pet razloga zbog kojih je Jelena postala miljenica javnosti:

 

1. Nikada nije bila deo medijskih skandala

 

Veza a kasnije i brak Jelene i Novaka Đokovića oduvek su bili pod budnim okom javnosti. Život pod lupom mnogo toga im je oduzeo, ali čak ni kada su mnogi detalji iz njihovog života poznati javnosti, a o njima su se pisale čak i neke negativne stvari, Jelena je uvek dostojanstvena bila u svim datim okolnostima.

 

Jelena Đoković, nevidljiva trudnica: Šetala centrom Beograda, niko je nije prepoznao! (FOTO)

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Apr 29, 2017 at 11:12am PDT

 

2. Obrazovanje na visokom nivou

 

Jelena tokom godina, uprkos brojnim obavezama nikada nije zapustila obrazovanje, već se i danas usavršava u brojnim oblastima i širok je dijapazon tema u koje je upućena. Elokventna i obrazovana, Jelena je pravi primer mlađim generacijama.

 

3. Novac nije merilo uspeha

 

Iako je poznato da sportisti dobro zarađuju, a nije ni tajna da bračni par Đoković može sebi priuštiti stvari koje drugi građani ne mogu, Jelena nikada nije u prvi plan isticala bogatstvo. Ni prema garderobi, niti prema ponašanju ne može se zaključiti ništa o njihovom materijalnom statusu. Jelena je oduvek stavljala akcenat na rad i obrazovanje, a skromnosti kao vrlini uči i svog sina Stefana.

 

Jelena Đoković otkriva koristan savet za roditelje: U ovome mali Stefan najviše uživa! (FOTO)

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 23, 2016 at 11:23pm PST

 

4. Humanitarni rad

 

Kroz rad fondacije na čijem je Jelena čelu, mnogi mališani dobili su priliku za srećnije detinjstvo. Svoj uticaj koji imaju u javnosti, Jelena i Novak iskoristili su kako bi sa partnerima prikupljali sredstva za brojne humanitarne aktivnosti zbog kojih su učinili srećnijim na desetine hiljada dece i njihove porodice.

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Sep 19, 2016 at 10:12am PDT

 

5. Ljubaznost

 

Jelena pored brojnih obaveza uvek ima vremena da se posveti i onim ljudima koji su iza kamere. Nikada nije bila nekulturna ili se postavila kao da je iznad  drugih. Za fanove uvek ima vremena, a osmeh je njen zaštitni znak kojim mnoge razoružava.

 

Ceo svet se obrušio na Novaka Đokovića: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...