Hrabrost

Neobičan život Jorukhan iz serije Sudbina: U četrdesetoj sam skupila hrabrost i zaprosila muža!

Gazila sam četrdesetu, biološki sat mi je otkucavao. Prišla sam mužu i rekla mu: hoću decu i hoću brak, iskrena je Gondžegul
Vip priča 18.04.2017. - 14:22h Autor: Lepa&Srećna
Foto: Printscreen/ Instagram/goncagulsunar

Šukran, starija snaha porodice Jorukhan iz serije "Sudbina", kod gledalaca izaziva ambivalentan stav: mnogo ih nervira, a opet i simpatična je, piše Lepa & srećna.

 

"Ona i njen muž Jakup zaiasta imaju tu zloćkastu, da ne kažem zlu stranu," objašnjava glumica Gondžegul Sunar (47) koja je tom liku udahnula život.

 

"Ali ja ih razumem. Iako najstarija snaha, što joj po tradiciji garantuje prvenstvo, Šukran je stalno u drugom planu i veoma često trpi svekrvina omalovažanja. Baš kao i Jakup očevo nepoverenje.  A njih dvoje su kao lonac i poklopac, jedno drugom odobravaju čak i neverovatne poteze koje čine kako  bi izbili u prvi plan, i poslovno i porodično."

 

Novi detalji razvoda: Ovo je razlog za krah ljubavi Asi i Onura?

 

A post shared by Goncagül Sunar (@goncagulsunar) on Mar 11, 2017 at 4:14am PST

 

Šukran, uz to, bez uvijanja i taktike govori neprijatne istine. Možda je ta neka vrsta otvorenosti i jedina dodirna tačaka između lika  i Gondžegul koju smo već gledali kao Nazan u "Domaćicama sa Bosfora" i  Dževher, ženu koja je u "Sulejmanu Veličanstvenom" harem snabdevala skupocenim materijalima.

 

Naime, šarmantna glumica je bez uvijanja i zamršene taktike pre devet godina isprosila svog muža Marsela Zalmu, inženjera zvuka.

 

"Bila sam pri kraju četvrte decenije i slušala kako mi biološki sat sve brže otkucava. U to vreme sam se upoznala s Marselom i nakon kraćeg zabavljanja, kad sam bila sigurna da je ozbiljan i odgovoran čovek, iznela sam mu svoje planove i želje. "Želim decu, želim da osnujem porodicu s tobom, da se venčamo. To je moj plan, pa ako ti odgovara..."

 

Odgovarao mu je. Venčali su se daleko od očiju javnosti i Gondžagul se nikad nije pokajala, pogotovo što im profesije imaju dodirnih tačaka.

 

"Današnji spokoj i smirenost dugujem mužu," kaže glumica i dodaje da je Marsel, inače Jevrejin, njen život obogatio novim saznanjima.

 

"Divno je i uzbudljivo što sam preko njega upoznala kulturu jednog drugog naroda. I definitvno shvatila da vera, jezik i poreklo nisu bitni kad je reč o pravoj ljubavi. Njegova porodica me je veoma toplo prigrlila. "

 

Nakon venčanja na red je došao drugi deo - deca. Međutim, stvari se nisu odvijale kako je Gondžegul planirala. Najpre je želela da snimi album, pa tek potom da pređe na proširenje porodice.

 

"Dok sam radila demo za album, odjednom sam sasvim ostala bez glasa. Otišla sam doktoru, a on mi je prepisao veoma jake lekove. Onda sam otkrila da sam trudna! Uspaničila sam, šta ako su lekovi naškodili plodu. No, hvala bogu, beba nije imala nikakvih problema. Posle su mi rekli da zbog godina postoji rizik da se dete rodi s Daunovim sindromom. Rađene su mi razne analize, čak se govorilo u amniocentezi. "

 

Majka sultanija (71), najlepša Turkinja: Život usamljene, ali moćne žene! (FOTO)

 

A post shared by Goncagül Sunar (@goncagulsunar) on Apr 14, 2017 at 1:58pm PDT

 

A kad joj je doktor rekao da su sve vrednosti normalne, ali da to ipak nije stopostotna garancija da je sa bebom sve u redu i da treba uraditi i tu analizu, prelomila je. "Takav je život", odvratila je doktoru, "ništa nije sto posto sigurno".

 

"Poslušala sam svoj unutrašnji glas i nisam uradila amniocentezu. Ipak, povremeno bi me spopao strah, ali je onaj glas u meni ponavljao: sve je kako treba, ne plaši se. Tad sam već bila ušla u 40. godinu, a osećala sam se baš mladom pa sam se i ponašala poput mladih majki. U kući smo, recimo, imali dve mačke i prijatelji su nam savetovali da ih za bebino dobro izbacimo, ali ja to nisam učinila, iako bi svaka sredovečna majka baš tako postupila."

 

Njen danas živahni i radoznali šestogodišnji sinčić koji je upotpunio porodicu na svet je stigao zdrav i čitav. Roditelji su ga nazvali Aksel, jer to ime pokriva i jevrejsku i tursku stranu brojne familije.

 

37 godina živeo u zabludi: Istina o poreklu slavnog glumca zaprepastila svet!

 

A post shared by Goncagül Sunar (@goncagulsunar) on Apr 10, 2017 at 12:56am PDT

 

"Što se tiče posla, uočila sam jednu veoma interesantnu stvar. Tokom trudnoće stizale su mi vrlo primamljive poslovne ponude, ali nisam mogla da ih prihvatim iz razumljivih razloga. I album je ostao za neka druga vremena. Kad se Aksel rodio, dobila sam ponude za nekoliko serija, ali sve su snimane van Istanbula. Nisam želela da mi se porodica razdvaja, pa sam ih odbila."

 

A kad joj je stigao scenario za "Sudbinu", nije se dvoumila. Aksel je već bio veliki dečačić i mogla je da ga ostavi u vrtiću. A i želela je da posle desetak godina ponovo radi sa Ozdžanom Denizom, Kahramanom, s kojim je 2002. snimala kultni "Konak vinove loze".

 

"Divno je raditi s Ozdžanom jer je veliki profesionalac i sjajan glumac, ali je pre svega dobar čovek na koga uvek možeš računati," kaže glumica.

 

Džihan iz serije Paramparčad: Do juče živeo po hotelima, sad uživa u ovakvoj raskoši! (FOTO)

 

A post shared by Goncagül Sunar (@goncagulsunar) on Mar 17, 2017 at 8:03am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs