Neverovatno

Neočekivani detalji iz života Nikol Kidman: Spasla je život jednom glumcu!

Nećete verovati koju ulogu je odbila i koga je preporučila
Vip priča 05.03.2017. - 18:46h Autor: elle.rs
Foto: Profimedia

Spasila je život jednom kolegi, a zbog korseta u koji je očajnički želela da uđe slomila je rebro! I to nikako nije sve.

 

1. Bila je verena sa Lenijem Kravicom

 

U jednom od intervjua koje je dala nedavno, otkrila je da je 2007. godine ne samo bila u vezi, već i da je bila verena sa Lenijem.

 

Povodom njenog novog projekta "Big Little Lies", u kome igra sa Zoe Kravic - ćerkom poznatog pevača, Nikol je vrlo opušteno progovorila o vezi sa Lenijem i potvrdila govorkanja koja su tada kružila.

 

"Ja i Zoe se znamo od ranije, jer sam ja bila verena za njenog oca. Sve je u porodici!", kroz smeh je zaključila glumica.

 

Nikol je u vezi sa Lenijem bila nakon njenog razvoda sa Tomom Kruzom.

 

"Ni za jednu, ni za drugu vezu nisam bila spremna, nije to bilo to. Da, verila sam se, pa i udala, ali to sam ja, takva sam."

 

Proverava mu telefon, pravi scene: Muzičaru dosadio brak, želi da se reši žene! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Slomila je rebro da bi obukla korset koji ima obim 45 centimetara

 

I to nije jedina ekstremna stvar koju je uradila zbog uloge.

 

"Tokom snimanja Moulin Rougea, plesala sam na visokim štiklama do tri ujutru, a kada se snimanje konačno završilo krenuvši niz stepenice pala sam i povredila se. Na istom tom snimanju uvrtela sam sebi u glavu kako želim da uđem u korset kakav je nosila Vivien Leigh na snimanju "Gone With the Wind". U pitanju je korset prečnika od svega 45 centimetara. Ušla sam u njega, a asistentkinja ga je pertlala. Na moje insistiranje: Čvršće, čvršće - došlo je do toga da sam slomila rebro!"

 

3. Jednom prilikom spasla je život Hju Džekmanu

 

Na snimanju drame Australia iz 2008. godine, Nikol i Hju imali su scenu u kojoj leže ispod zvezda u vreći za spavanje. Hju je već ležao kada se Nikol približila i spazila otrovnu škorpiju na glumčevoj nozi. Njena reakcija?
Rekla je kolegi da ne pomera ni mišić, sagnula se, šeširom ugrabila životinjicu i pustila je nazad u prirodu, nakon čega je glumica dobila gromoglasan aplauz od čitave ekipe.

 

Upitana od strane novinara zašto jednostavno nije ubila škorpiju, odgovorila je: "Nikada ne bih ubila životinju. Svako biće ima svoju svrhu. Ovome samo nije bilo mesto na Hjuovoj nozi."

4. Odbila je ulogu u filmu Gospođa i Gospodin Smit, ali je preporučila Bred Pita

 

Zapravo, dogodilo se to da je Bred odbio isto ulogu nakon što je iz projekta izašla Kidmanova, koja je to učinila zbog pretrpanog rasporeda. Međutim, glumac se predomislio kada je čuo da je ulogu prihvatila Anđelina Džoli. Dakle, na neki način Nikol je zaslužna za poznanstvo jednog od najpoznatijih (bivših) parova na svetu. Upravo je njih dvoje i uzela kao primer kada su je pitali kako se osećala tokom veze i razvoda sa Tomom Kruzom, s obzirom da je situaciju otežavalo to jer je par bio u stalnom fokusu javnosti.

 

"Mislim da su Bred i Anđelina jedino dvoje ljudi koji mogu razumeti kakva je to vrsta veze, kada ste pod konstantnim budnim okom javnosti i stalnom pratnjom paparaca. Postoji ipak nešto posebno u svemu tome, upravo to što ste u istoj vrsti problema, to vas spaja na poseban način. Povezan ste na jednom drugačijem, dubljem i romantičnom nivou."

 

5. Njenom mužu Kit Urbanu, trebalo je četiri meseca pre nego što je skupio hrabrost da joj priđe

 

Prvi put su se upoznali na događaju 2005.

 

"Kunem vam se, klizila je kroz prostoriju kao da lebdi. Ne znam kako joj je to uspelo. Izgledala je kao da lebdi, kao da nije sa ovog sveta."

 

Kada su gostujući kod Elen Dedženeres taj dogođaj razmotrili zajedno, razotkriven je jedan interesantan detalj.

 

"Nisam ti se svidela na prvi pogled, nisi me primetio tada uopšte, jer nisi uradio baš ništa konkretno, tek kada smo se ponovo sreli, četiri meseca kasnije", rekla je Nikol.

 

Na šta joj je suprug spremno odgovrio: "Da, svidela si mi se odmah, ali se nisam odmah prepustio. Nisam odmah skupio hrabrost da ti priđem."

 

Venčali su se već godinu dana nakon upoznavanja i imaju dve ćerke. S obzirom na prirodnu posla kojim se oboje bave, sklopili su dogovor već na samom početku - neće se razdvajati jedno od drugog duže od dve nedelje, bez obzira u kom delu sveta i koliko daleko se jedno od drugog nalazili, šta god radili u tom momentu. Da bi ubrzo ovu vremensku odrednicu smanjili na period od jedne nedelje, a onda i na tri dana. Što može biti prilično komplikovano kada jedno od vas snima film, dok je drugo na turneji, a imate i decu, ali oni ne krše ovo pravilo.

 

"Za mene je to ljubav na delu", izjavila je Kidmanova povodom ovog njihovog zanimljivog sporazuma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...