Izneli sav prljav veš

Sablasno roditeljstvo: Bred Pit tukao decu, Anđelina im kupovala noževe!

Glumac se trenutno nalazi pod istragom policije Los Anđelesa za nasilje nad decom
Vip priča
00:34h Autor:
Sablasno roditeljstvo: Bred Pit tukao decu, Anđelina im kupovala noževe!
Foto: Profimedia

Ceo svet bruju o razvodu svetski poznatog para Anđeline Džoli i Breda Pita.

Njih dvoje imaju šestoro dece - troje biološke i troje usvojene. Jedno od pitanja koje se provlači jeste i ko će dobiti starateljstvo nad decom, a sada su u javnost procureli detalji i o vaspitnim metodama i principima roditeljstva slavnih glumaca.

"Bijem decu redovno. Izgleda da taj trik pali. I uskraćujem im obroke", rekao je Bred u šali u jednom intervjuu, ali izgleda da njegova izjava i nije daleko od istine.

Njegova još uvek supruga Anđelina, javno ga je optužila da je loš otac koji zanemaruje decu i maltretira ih i fizički i verbalno, što potvrđuje i nedavni incident iz aviona, o kojem su svedočili zaposleni na aerodromu.

Bred se trenutno nalazi pod istragom policije Los Anđelesa za nasilje nad decom, preneo je magazin People.

Srpski dečji psihijatar o vaspitanju i kažnjavanju: Da je batina dobra, ne bi izašla iz raja!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"On je priznao da ponekad viče na decu, ali to je da bi ih disciplinovao. Bred sarađuje sa policijom i dokazaće da fizičkog nasilja nikad nije bilo", rekao je izvor i dodao da se par nikada nije slagao kako treba vaspitavati decu i da se zato sve otrglo kontroli.

"Bred je strožiji i ponekad vikne, što Anđelina nikada nije radila. Ali, fizičko nasilje nikad nisam primetio, ni kod jednog ni kod drugog", ističe izvor blizak paru.

Iako nije vikala na decu, Anđelina je imala pomalo neobične stavove kada je u pitanju roditeljstvo.

Naime, glumica smatra da je za dečji razvoj dobro da ih vodi u ratom zahvaćena područja i izbegličke kampove. Kada se tome doda i činjenica da je i sinovima i ćerkama kupovala noževe i da deca imaju čitavu kolekciju hladnog oružja, i ne čudi što u njihovoj kući vlada potpuni haos. Iako u porodičnoj kući Džoli-Pit živi šest dadilja, svaka za po jedno dete, one navode da je njih nemoguće kontrolisati.

"Deca tokom celog života ne znaju za stabilnost i dom, pošto se porodica često seli i putuje širom sveta. Osim kuće u Los Anđelesu, imaju nekretnine i u Nju Orleansu i Francuskoj, koje često posećuju, zatim iznajmljenu kuću u Londonu, a često odsedaju i u hotelima. Tokom trajanja braka Bred i Anđelina često su ih ostavljali sa dadiljama kako bi neko vreme proveli sami. Pošto je svako dete imalo svoju dadilju, nikada nisu morali da ih hrane ili da obavljaju druge poslove oko njih. Zbog toga što često putuju, deca stalno pate od džet-lega, i u takvim situacijama dadilje ih čuvaju po celu noć, ostaju budne sa njima, dok mama i tata čvrsto spavaju u svojoj sobi", ispričala je jedna od dadilja.

To se zove karma! Ovako je Dženifer Aniston reagovala na razvod Breda i Anđeline!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Javnost je ostala zgrožena nakon iznošenja prljavog veša iz slavne porodice, a roditelji su posebno revoltirani.

"Čemu usvajanje i rađanje tolike dece, ako ćete od njih da napravite bolesnike koji se po kući jure noževima i umesto rođendanske torte, na čestitkama crtaju mitraljeze", jedan je u nizu komentara.

Anđelinin metod da deci pokaže surovost života tako što će ih voditi da uživo gledaju nasilje, krv, oružje i rat, posebno je naišao na osudu.

"Život nije bajka, ali ako deca od malih nogu znaju samo za ubistva, šta očekujete da kasnije postanu", složni su korisnici interneta.

Nakon što je sve izašlo na videlo, mnogi su se osvrnuli na prošlost poznate glumice i konstatovali da se od žene koja je nosila tuđu krv oko vrata i može očekivati da od dece napravi iste takve naslednike.

Razvod Anđeline Džoli i Breda Pita odjeknuo je kao bomba u javnosti, a neke kompanije su rešili i da se opare na račun ovog skandala. Jedan od primera su aviokompanije koje reklamiraju svoje ponude za letove za Los Anđeles pod sloganom "Bred je ponovo sam".

Proglašena krivcem za razvod Breda i Anđeline: Trudna sam, ostavite me na miru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs