Šok

Stvari su izmakle kontroli: Šta se zaista dešava u domu Anđeline i Breda!

U domu slavnog para vlada totalno rasulo, navode dadilje koje žive u njihovoj kući, ali i ljudi koji im dolaze u goste
Vip priča 22.09.2016. - 15:33h Autor: Super žena
Foto: Profimedia

Iako su Anđelina i Bred godinama pokušavali da se predstave kao sjajna porodica sa šestoro dece, istina je čini se, ipak malo drugačija.

 

U porodici ima šestoro dece, 15-godišnji Medoks, 12-godišnji Paksa i 11-godišnja Zahara, kao i troje biološke, 10-godišnju Šajlio i 8-godišnje blizance Noks i Vivijen.

 

Situacija u kući je sledeća. U kući je šest dadilja, po jedna za svako dete, kao i kuvari, s obzirom da Anđelina ne voli da kuva.

 

Život u njihovom domu je prilično haotičan.

 

Deca nikad nisu išla u školu, osim Medoksa, za kojeg Anđelina smatra da ima visok nivo inteligencije, mada su i njega brzo ispisali iz škole. Bred je jednom prilikom izjavio da je situacija u kući kao iz scene u mentalnoj instituciji u filmu "Let iznad kukavičjeg gnezda".

 

Proglašena krivcem za razvod Breda i Anđeline: Trudna sam, ostavite me na miru!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Tako izgleda jutro u našoj kući. Haos od jutra dok se svetla ne ugase, a nekad i posle toga", rekao je Bred, pokušavši da se našali, ali istina nije daleko od toga.

 

"Deca se stalno svađaju i psuju, a Medoks i Paks imaju posebno lošu narav. Medoks pije vino i vozi auto po imanju. Deca više slušaju Breda, ali su svakako mnogo neposlušna. Anđelina nikad ne diže glas na njih i bukvalno sve im dopušta. Njih dvoje nemaju ama baš nikakvu kontrolu nad decom. Ona u sred noći trče hodnicima i urlaju na sve strane. Šajlo se oblači kao dečak još od svoje treće godine, a oni su je u tome podržavali. Bred je jednom prililkom ispričao da ona zahteva da je zovu Džon. Medoks je tu najteži. Stalno ima noževe i zanimaju ga rat i pištolji", ispričala je dadilja.

 

Kada je Medoks napunio sedam godina, pričala je da je počela da mu pravi kolekciju bodeža.

 

"Mama mi je kupila prvi nož kada sam imala 11 ili 12 godina, pa sam i ja sada kupila Medoksu nekoliko", rekla je Anđelina.

 

To se zove karma! Ovako je Dženifer Aniston reagovala na razvod Breda i Anđeline!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Osmi rođendan dečak je proslavio u izbegličkom kampu u Iraku.

 

"Deca tokom celog života ne znaju za stabilnost i dom, pošto se porodica često seli i putuje širom sveta. Osim kuće u Los Anđelesu, imaju nekretnine i u Nju Orleansu i Francuskoj, koje često posećuju, zatim iznajmljenu kuću u Londonu, a često odsedaju i u hotelima. Tokom trajanja braka Bred i Anđelina često su ih ostavljali sa dadiljama kako bi neko vreme proveli sami. Pošto je svako dete imalo svoju dadilju, nikada nisu morali da ih hrane ili da obavljaju druge poslove oko njih. Zbog toga što često putuju, deca stalno pate od džet-lega, i u takvim situacijama dadilje ih čuvaju po celu noć, ostaju budne sa njima, dok mama i tata čvrsto spavaju u svojoj sobi", pričaju izvori.

 

Otac Anđeline Džoli o njenom razvodu: Reč je o nečem ozbiljnom, zabrinut sam za decu! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...