I oni su samo ljudi

Obrukali se pred celim svetom: Padovi najpoznatijih svetskih faca! (VIDEO)

Izgleda da su se slavni političari ozbiljno posvađali sa gravitacijom
Vip priča
23:20h Autor:
Obrukali se pred celim svetom: Padovi najpoznatijih svetskih faca! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Kada se sapletemo, izgubimo ravnotežu i padnemo, većina nas se prvo osvrne da vidi da li nas je neko video i da li smo se osramotili, pa tek onda ustajemo.

A zamislite kada ste javna ličnost? Ne postoji osoba koja neće videti kako ste nosom poljubili pod!

Srećom, nijedan od padova nije izazvao teže povrede. Pogledajte, ali nemojte mnogo da im se smejete, i oni su samo ljudi!

Papa Franja je tokom turneje, prilikom posete Poljskoj, usred kađenja izgubio ravnotežu i pao. Saradnici su mu odmah pomogli i bez razmišljanja je nastavio tamo gde je stao.

Internet je poludeo: Uhapšen Vladimir Putin! (FOTO, VIDEO)

Čuvajući svoju suprugu Beti Blumer da se ne oklizne i držeći kišobran iznad nje da ne bi pokisla, bivši američki predsednik Džerald Ford okliznuo se i pao, i to baš kad se stao na pretposlednji stepenik.

Bivša premijerka Australije, Džulija Gilard, spotakla se tokom posete Memorijalnom centru Mahatme Gandija u Delhiju i pala pravo na nos!

Izgleda da je dobar deo premijera Australije u svađi sa gravitacijom - i Džon Hauard se zateturao i poleteo na kolena prilikom odlaska na intervju.

Španski kralj u penziji Huan karlos Prvi ponosno je krenuo da otvori aerodrom u Malagi, kada je pred okupljenom masom zapeo za stepenik.

Tokom ceremonije otvaranja parka, turski lider Redžep Tajip Erdogan pao je sa konja, što srećom nije imalo teže posledice.

Ali, nemaju svi sreće kao Erdogan - prilikom ceremonije polaganja venaca, bivši predsednik Ukrajine Viktor Janukovič stao je ispred venca i spustio glavu u znak poštovanja, ali je jak vetar oborio venac, koji se sručio pravo na Janukovičevu glavu.

Čini se da je najgore ipak prošao bivši predsednik Gruzije Mihail Sakašvil, koji je prelazeći preko klimavog drvenog mosta, upao u ledenu reku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs