Svi mu nabacuju krivicu

Crna mrlja u blistavoj biografiji: Porodična tragedija glumca ostavila neizbrisiv trag!

Ubrzo nakon glumčevog javnog priznanja, njegov otac je izvršio samoubistvo, za koje mnogi krive mladog Koltona
Vip priča
14:40h Autor:
Crna mrlja u blistavoj biografiji: Porodična tragedija glumca ostavila neizbrisiv trag!
Foto: Profimedia

Kolton Hejns, mladi maneken i glumac nedavno je otkrio svoju tragičnu porodičnu priču i breme koje će zbog toga možda zauvek nositi, piše Story.

Naime, 28 -godišnji Kolton, koji se proslavio ulogama u serijama "Mladi vukodlak" i "Strela", san je mnogih devojaka. Ipak, on je morao da razočara ogromne armije svojih obožavateljki - ne krije da ga privlače muškarci.

Izgorelo joj 50 odsto tela, ostala bez kose: Teška tragedija Jovane Švonje!

Hejns je za septembarski broj magazina Out otkrio da je "izašao iz ormara" još u 14. godini. Hrabro je priznao istinu svojoj porodici i prijateljima.

Međutim, u toj priči nije sve srećno i veselo. Hejns je u ovom intervjuu istakao da je njegov otac ubrzo potom izvršio samoubistvo, a pojedini su tvrdili da je ovaj mladić krivac.

"Rečeno mi je da se moj tata ubio jer je saznao da sam gej. Naravno, pobesneo sam i rekao: Kako možete da kažete tako nešto? Ali, niko nikad neće saznati istinu", otkrio je Kolton.

On je dodao da je, kada je kasnije slagao očeve stvari, jedina fotografija koju je pronašao bila njegova: maleni Kolton smešio se na svojoj fotografiji s mature. Američki mediji pišu da se Hejnsov otac ženio sedam puta i da, s obzirom na to da nije održavao kontakt s njegovom majkom, on i Kolton nisu bili preterano bliski.

Tiho mučila svoje muke, tajnu ponela u grob: Sve tragedije iz života Jelene Krsmanović

A photo posted by Colton Haynes (@coltonlhaynes) on Aug 12, 2016 at 2:41pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs