Zanimljivi detalji

Mlađi sin Odri Hepbern otkriva istinu o svojoj majci: Nikada se nije plašila starenja! (FOTO, VIDEO)

Bila je uverena da ima veliki nos i stopala, da je premršava kao i da nema grudi, tvrdi najmlađi sin Odri Hepbern, glumačke ikone 20. veka
Vip priča
19:40h Autor:
Mlađi sin Odri Hepbern otkriva istinu o svojoj majci: Nikada se nije plašila starenja! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Holivudska ikona Odri Hepbern rođena je u 4. maja 1929. godine. Počela je kao balerina, a završila kao jedna od najpopularnijih glumica svih vremena koju većina pamti po filmovima kao što su "Doručak kod Tifanija", "Praznik u Rimu" i "Sabrina".

Prava slika o jednoj od najvećih i najlepših svetskih glumica šokirala je mnoge, naročito ako uzmemo u obzir da upravo Odri Hepbern važi kao pojam lepote i savršenih proporcija. Ali, stvarnost u njenoj glavi izgledala je drugačije.

U novoj knjizi naziva "Odri u Rimu" njen sin otkrio je javnosti pravu istinu o svojoj popularnoj majci, a osim krajnje intimnih stvari koje su u njoj pronašle svoje mesto, knjiga obuhvata i 200 privatnih fotografija, od kojih većina još nikad nije viđena.

Najmlađi sin glumačke ikone 20. veka, Luka Doti (44) navodi kako je poznata glumica smatrala da je "miks raznih defekta".

Težak život Odri Hepbern: Srce joj stalo, a majka odbila da pozove lekare! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bila je uverena da ima veliki nos i stopala, da je premršava kao i da nema grudi. Kada bi se gledala u ogledalo znala je reći: "Ja zaista ne razumem zašto me ljudi smatraju lepom," tvrdi njen najmlađi sin, iz drugog braka sa italijanskim psihijatrom Andreom Dotijem, koji je svoju majku uvek smatrao savršenom.

"Čak i kada je uhvaćena negde u prolazu od strane brojnih paparaca uvek je izgledala prelepo," tvrdi Luka.

"Ona se nikad nije skrivala od javnosti, uvek je bila na ulici, među ljudima i svi su je poznavali. Bila je dobri duh grada, i baš zato je većina fotografija s njom koje možete videti snimljena na ulici," kaže njen sin.

"Baš kao i većina žena, imala je oko 30 do 40 naočala. One su bile odličan način da se maskira," izjavio je Luka o njenom zaštitnom znaku, velikim sunčanim naočarima i šalu.

Odri se udavala dva puta i to za američkog glumca Mela Ferera i italijanskog doktora Andreu Dotia.

S Fererom je dobila sina Šona (1960.), a s Dotijem sina Luku (1970.). Preminula je 1993. u 63. godine, no kada je reč o starenju nije se nimalo bojala, naprotiv, obožavala je starenje.

"Zapravo je bila jako srećna što se starenja tiče. To je za nju značilo više vremena za sebe i za svoju porodicu, daleko od sjaja Holivuda i gužve," rekao je Luka kojem je najviše žao što nikad nije upoznala svoje unuke koje bi sigurno obožavala.

Poznate dame vas savetuju: Kako da zavolite svoje telo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs