Srpski običaj

Kako su poznati proslavili Mladence: Severina pobegla od Kebe, Goca Tržan zaboravila na praznik!

Da me vi niste zvali, ne bih ni znala da su Mladenci. Zaista nemam pojma, niti me to zanima, iskrena je bila Goca
Vip priča
03:42h Autor:
Kako su poznati proslavili Mladence: Severina pobegla od Kebe, Goca Tržan zaboravila na praznik!
Foto: Instagram Printscreen / Severina

Juče su hrišćanski vernici obeleževali praznik 40 svetih mučenika, poznatiji kao Mladenci, kog posebno slave tek venčani parovi.

Ovako je to izgledalo u kućama poznatih!

Pevač Dragan Kojić Keba nije bio pozvan na Mladence kod sina Igora i snaje Severine, koji su se venčali 22. novembra prošle godine. Bračni par je jučerašnji dan proslavio na tajnoj lokaciji, za koju ni on nije znao gde se nalazi, jer mu nisu rekli.

Naime, pevač i njegova supruga Olja, koji poštuju sve srpske običaje, želeli su da naprave malu proslavu u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi kako bi počastili prijatelje, ali odluku o tome ipak su doneli Severina i Igor. Iako je hrvatska pevačica nedavno rekla da nije mogla naći boljeg svekra od Kebe, očigledno je da je na Mladence želela da bude sama sa svojim suprugom.

Mladencima slavimo 40 mučenika: Kako su nedužni vojnici stradali zbog vere

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Da Srbi slave Mladence, Seve je saznala tek nedavno. Ona se zainteresovala za ovaj praznik, koji ju je oduševio.

"Mladenci se ne slave kod nas, ali mi to super zvuči. Ja sam za i radujem se tom danu. Jedva čekam", rekla je nedavno Severina Kojić.

Goca i Raša zaboravili na praznik

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković, koji su takođe prošle godine stali na ludi kamen, zaboravili su na praznik. Iako se u medijima pisalo da im je brak klimav i da su na korak do razvoda, pevačica je za Kurir rekla da oni i dalje žive zajedno, ali da im nije palo na pamet da su juče bili mladenci.

"Da me vi niste zvali, ne bih ni znala da su Mladenci. Zaista nemam pojma, niti me to zanima. Ne znam ni koji je datum. Nisam tip koji se mnogo na to osvrće, a iskrena da budem, ne želim prijateljima da pravim dodatni trošak i da mi donose poklone. Ja svakako slavim jer sam postala promotivno lice jedne poznate marke automobila", kazala je pevačica.

Lekcija Goce Tržan o braku: Sve zavisi kako dresiraš muškarca!

Foto: Instagram / Goca Trzan
Foto: Instagram / Goca Trzan
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs