Ne predaje se

Marinko Madžgalj na putu ozdravljenja: Emotivni susret sa ćerkom (6)!

Ugledni lekari iz inostranstva dali su najbolje prognoze za Madžgalja, a posle dužeg vremena video se i sa ćerkom Sarom
Vip priča
23:06h Autor:
Marinko Madžgalj na putu ozdravljenja: Emotivni susret sa ćerkom (6)!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Vesti o oporavku glumca Marinka Madžgalja, kome je prošlog leta dijagnostifikovan rak pankreasa, sve su češće i malo je reći da su ih s velikom radošću dočekali svi njegovi prijatelji i obožavaoci.

Kako saznaje Kurir Stars, kod Madžgalja su, zbog pregleda, dolazili ugledni lekari iz inostranstva, a posle dužeg vremena video se i sa ćerkom Sarom (6), koja je plakala od sreće, ali i tuge jer je njen tata veoma smršao zbog bolesti i terapije.

"Marinko se dogovorio s Dubravkom Mijatović (bivšom suprugom) da jedno vreme ne viđa njihovu ćerku Saru jer je bio veoma malaksao zbog intenzivnih hemioterapija. Malenoj je bilo čudno što tata ne dolazi po nju kao ranije, ali Dubravka je uspela da joj objasni da je on trenutno veoma zauzet i da će, čim on to bude mogao, ići da ga vidi. Kad je došao taj dan, Sara je uzbuđeno čekala susret, a kad je videla oca, počela je da plače kao kiša. Pomešale su joj se emocije. Tata joj je mnogo nedostajao, a šok za nju bio je kad je videla koliko je smršao. Deca osećaju sve i u tom trenutku Sara je znala da je njen tata bio bolestan. Bio je to zaista veoma emotivan susret", priča sagovornik Starsa.

Da je Marinku bolje, govori i podatak da su ga kolege iz Ateljea 212 pozvale na 50. jubilarno izvođenje njegove omiljene predstave „Avgust u okrugu Osejdž“, ali glumac još nije bio spreman za pojavljivanje u javnosti. Ipak, na originalan način im je stavio do znanja da misli na njih.

Marinkova borba za život: Roditelji prodali stan da mu omoguće lečenje!

"Posle predstave celokupnu ekipu u bekstejdžu je sačekalo posluženje koje je za njih specijalno iz „Srpske kafane“ poručio Madžgalj, uz čestitke na uspehu. Svi su se oduševili i raznežili, slali su mu SMS poruke zahvalnosti i podrške i dugo pričali o svom kolegi i prijatelju, koga jedva čekaju da vide", završava naš sagovornik.

Ukoliko Madžgaljev oporavak nastavi da teče uspešno kao dosad, a u poseti su mu bili čuveni lekari iz Izraela i Nemačke koji su potvrdili da je na putu oporavka, to bi moglo da se desi uskoro.

Junačka snaga i pozitivnost: Marinko Madžgalj dobija bitku sa bolešću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs