Ne predaje se

Marinko Madžgalj hrabro nastavlja borbu: Ćerka Sara mu daje naveću snagu!

Devojka Lana, koja se za njega bori kao lavica, non-stop je sa njim i brine o njemu zajedno sa njegovim roditeljima
Vip priča
07:10h Autor:
Marinko Madžgalj hrabro nastavlja borbu: Ćerka Sara mu daje naveću snagu!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Glumac Marinko Madžgalj se hrabro bori protiv raka pankreasa, primio je dve hemoterapije, i bez obzira na loše zdravstveno stanje, prepun je pozitivne energije.

"Marinko je maksimalno pozitivan i vedar, što je u ovim trenucima najbitnije, a sa druge strane, i izuzetno je teško. Već posle prve hemioterapije, iako one jako iscrpe ceo organizam, on je psihički mnogo bolje. Pre nekoliko dana primio je i drugu, ali tek posle treće terapije će moći da se vide eventualna poboljšanja. Njemu su određene terapije sa jakim citostaticima i dobra vest je da je u stanju da ih prima. Često se dešava da pacijent zbog loše krvne slike ne sme da primi hemoterpiju, a kod njega, hvala Bogu, to nije slučaj. Redovno ide na kontrole krvne slike, koja je odlična zasad, tako da nesmetano može da nastavi lečenje", navodi izvor blizak Madžgalju i otkriva da popularni glumac ima ogromnu podršku porodice i prijatelja.

"Marinku najveću snagu uliva njegova mezimica Sara. On ne bi mogao ni da zamisli da nju ostavi u bilo kom trenutku. Sasvim je izvesno da je ona Marinkov najveći lajtmotiv. Pored toga, tu je i devojka Lana, koja se za njega bori kao lavica, non-stop je sa njim i brine o njemu zajedno sa njegovim roditeljima. Od kada je saznala da je bolestan, ona nije svoja. Ali ono što je najbitnije, to je da svi oni zajedničkim snagama, iako jako zabrinuti za Marinka, pokušavaju da naprave najbolju atmosferu kako bi on što pre ozdravio i krenuo opet sa normalnim životom. A, pošto je on jak i izdržljiv momak, svi se nadaju najboljem", zaključio je sagovornik Pulsa.

Dubravki Mijatović pozlilo: Otišla da poseti Madžgalja, evo šta je zatekla!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs