Dženifer Garner

Nakon poniženja, jača nego ikad: Posle razvoda opet diše punim plućima!

Glumica je živela život kao u bajci dok je muž nije prevario, a tada je sve krenulo niz brdo
Vip priča
12:18h Autor:
Nakon poniženja, jača nego ikad: Posle razvoda opet diše punim plućima!
Foto: Profimedia
1 / 2 Foto: Profimedia

Kada se udala za Bena Afleka nije bilo žene koja joj nije zavidila. Ubrzo je rodila troje dece i svi su mislili da je njen život bajka. A onda se desio razvod...

Prošla godina je bila izuzetno bolna za Dženifer Garner. Paparaci su je pratili gde god bi se pojavljivala, a novinari su je saletala sa raznim pitanjima... Međutim, ona je uvek bila nasmejana.

I dok je Ben pucao po šavovima, ugojio se, zapustio, Dženifer je pronašla dodatnu snagu i to samo zbog dece. Zbog njih je i ovaj Dan zaljubljenih provela sa mužem u Montani, kako bi porodica bila na okupu.

Ben Aflek priznao prevaru: Sada moli za oproštaj Dženifer Garner!

Njena odluka je sada jasna: Posvetiti se sebi.

Tokom dugih deset godina koliko joj je trajao brak, glumica je svoj posao stavila u drugi plan. Pristala je da bude velika podrška svom mužu koji je na kraju izigrao njeno poverenje, varajući je sa kim je stizao.

"Ona je sada opuštena, srećna, uživa u životu bez muža. Divno je videti je opet srećnu i zadovoljnu," naveli su njeni prijatelji.

"Deca vole kada je Ben kod kuće i zato mu Džen i dopušta da bude u blizini porodice. Ona ne želi da ih povredi, ali njegovo prisustvo za nju je noćna mora," izjavila je prijateljica slavne glumice.

Ben Aflek imao ljubavnicu: Iznenadićete se ko je kriv za razvod!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs