Donela odluku

Sindi Kraford najavila preokret: Nakon 50. rođendana, više ništa neće biti isto!

Poznata manekenka Sindi Kraford je šokirala svetsku javnost izvjavivši da je 20. februar prelomni trenutak u njenom životu
Vip priča
01:06h Autor:
Sindi Kraford najavila preokret: Nakon 50. rođendana, više ništa neće biti isto!
Foto: AP

Sindi Kraford, jedan od prvih supermodela, šokirala je javnost objavivši da će se povući iz sveta modelinga nakon što proslavi pedeseti rođendan ove godine, piše Lisa.rs.

Krafordova, koja je počela da radi kao supermodel pre trideset godina, u svojoj sedamnaestoj godini, objavila je da sledeću fazu svog života ne planira da provede pred kamerama, iako ni ne postoji druga solucija.

"Sigurna sam da ću se slikati u narednih deset godina, ali ne više u svojstvu modela", objavila je Krafodova za United Airline’s Rhapsody magazine.

"I to je u redu. Završila sam s tim. Radila sam sa svim tim neverovatnim fotografima. Šta mi drugo preostaje da radim? Ne mogu da se bavim usavršavanjem sebe. Ne treba više da se dokazujem, ne želim to", izjavila je Krafordova.

Ipak, odluka da se povuče sa modne scene je došla u čudno vreme, jer je nedavno Armani pokrenuo kampanju koja promoviše žene koje su u 40-im i 50-im godinama.

U Balmain kampanji ove sezone, Krafordova se snašla pred kamerama kao i uvek, zajedno sa koleginicama, supermodelima Naomi Kembel i Klaudijom Šifer.

Lažu vas, ovo je jedini način: Sindi Kraford otkrila kako da podmladite kožu 15 godina! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako njene koleginice možda nisu spremne da se povuku, Krafordova je provela poslednjih nekoliko meseci promovšući svoju novu knjigu pod nazivom "Postati", proslavljajući time svoje vreme u modnoj industriji.

Verovatno joj odgovara što je njen poslednji posao u modelingu, pre penzionisanja, jedna od najispraćenijih kampanja u toku godine.

No, pre nego što počnete da žalite za gubitkom ove zanosene lepotice, podsećamo vas da će se kult koji je uspostavila Sindi Kraford i dalje prenositi kroz njenu decu Kaiu i Prislija Gerber, koji već rade na svojim karijerama u modelingu.

Nega kose posle 40-e: Dragoceni saveti Sindi Kraford!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs