Oseća se sve bolje

Junačka snaga i pozitivnost: Marinko Madžgalj dobija bitku sa bolešću!

Zahvaljujući tome što je jak i pozitivan, kao i dobrom lečenju u Srbiji, njemu se rak povlači. Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje
Vip priča
23:06h Autor:
Junačka snaga i pozitivnost: Marinko Madžgalj dobija bitku sa bolešću!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Marinko Madžgalj, koji mesecima vodi bitku sa opakom bolešću - rakom pankreasa, oseća se bolje.

Iako su prognoze nakon operacije bile obeshrabrujuće, najnoviji rezultati nakon hemoterapije su pokazali da se bolest povlači.

"Marinko je toliko jak i pozitivan, da je to neverovatno. Zahvaljujući tome i dobrom lečenju u Srbiji, njemu se rak povlači. Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje. Iako je bio na konsultacijama kod najboljih lekara u Nemačkoj, lečenje će nastaviti u Srbiji jer ima puno poverenje u lekare KBC Bežanijska kosa. Lekari su otvoreni i za svaku vrstu alternativnog lečenja, što ga dodatno umiruje”, navodi Telegraf.

Podsećanja radi, Marinku je oboljenje dijagnostikovano u julu ove godine, nakon čega je operisan. Iako su lekari smatrali da će biti potrebne još dve operacije kako bi glumčevo stanje bilo bolje, Marinku su se rezultati poboljšali i bez dodatnih hirurških intervencija.

Madžagalj o svojoj bolesti i danima borbe ne želi da priča u javnosti, dok o njemu, osim lekara, brine devojka Lana Sekulić.

Krvnička borba Isidore Bjelice: Zapomagala sam mužu da mi ubrizga vazduh u vene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs