Tuga

Sa bebom u naručju čeka svoju smrt: Životna tragedija poznate pevačice! (FOTO)

Džoj je bila podvrgnuta zračenju i hemioterapijama, ali nikakvog napretka nije bilo. Ona trpi strašne bolove i jedino što joj pomaže jeste morfijum
Vip priča
03:16h Autor:
Sa bebom u naručju čeka svoju smrt: Životna tragedija poznate pevačice! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Roryandjoey

Umesto da uživa u odrastanju svog deteta, američka pevačica Džoj Martin Fik (40) broji svoje zadnje dane do smrti.

Naime, njoj su lekari pre godinu dana dijagnostikovali rak grlića materice.

Njena podrška sve vreme je njen suprug Rori i ćerkica Indijana, koji žele da provedu što je više vremena moguće sa Džoj, prenosi Elite Daily.

Pomisao na rastanak od bebe Indijane najteže joj pada, pa je poslednjih dana ne ispušta iz naručja. Kod kuće su joj obezbedili sve potrebne aparate i negu, jer je želela da sačeka smrt u što prijatnijem ambijentu.

Izbacite sve otrove iz tela za 3 dana: Metod koji sprečava rak, izbacuje masnoće i višak vode!

A photo posted by Joey+Rory (@roryandjoey) on Nov 12, 2015 at 9:08am PST

Kako bi što lepše iskoristila poslednje trenutke, suprug Rori je za Džoj pored kreveta postavio i tepih, da bi njegova supruga mogla ponekad da ustane i igra se sa ćerkom.

Džoj je bila podvrgnuta zračenju i hemioterapijama, ali nikakvog napretka nije bilo. Ona trpi strašne bolove i jedino što joj pomaže jeste morfijum.

Svega mi je dosta, obruč me steže, nema povratka: Poslednje reči Tošeta Proeskog (VIDEO)

A photo posted by Joey+Rory (@roryandjoey) on Nov 5, 2015 at 5:26am PST

"U četiri sata ujutro požurio sam sa njom u bolnicu, jer je njena bol bila nepodnošljiva. Nekoliko sati kasnije lekar nam je rekao da se bol javila zbog raka koji je nastavio da raste, a došlo je i do upale. Rekao nam je da moramo da se koncentrišemo na to da joj bude što udobnije. To nije bio odgovor kojem smo se nadali. Nakon niza različitih lekova, jaka doza morfijuma donela je Džoj malo olakšanje", napisao je njen suprug na internetu.

Ona i Rori bavili su se zajedno kantri muzikom, pevali su i stvarali svoje pesme. Pre tri godine snimili su zajednički spot za pesmu When I'm Gone (Kad me ne bude), kao da su predosećali šta će se dogoditi.

Doktorka otkrila lek star 2 milenijuma: Kašičica dnevno sprečava rak! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs