Podelila utiske

Goca Tržan otkrila detalje prve bračne noći! (FOTO)

Postoji pravilo da mladenci posle svadbe broje pare koje su dobili na poklon, ali mi ni za to nismo imali vremena, kaže pevačica
Vip priča
16:04h Autor:
Goca Tržan otkrila detalje prve bračne noći! (FOTO)
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Pevačica Goca Tržan i njen četrnaest godina mlađi suprug Raša Novaković, koji su se venčali u nedelju, prvu bračnu noć proveli su u vili u kojoj je i organizovano svadbeno veselje.

Ekipa Kurira uslikala je članicu žirija „Pinkovih zvezdica“ juče oko podneva dok je unosila poklone u automobil, koji se brzo napunio koferima i buketima cveća, pa je Tržanova morala da pozove i taksi. Kad je spakovala sve ono što su joj poklonile zvanice, među kojima je bilo i mnogo kolega, Goca je podelila svoje utiske s venčanja i otkrila kako je protekla prva bračna noć.

Goca Tržan poručila svim ženama: Nikad ne birajte muškarca koji ima Edipov kompleks!

Foto: Kurir / Stefan Jokić
Foto: Kurir / Stefan Jokić

"Sve je bilo predivno, veoma smo zadovoljni kako je proteklo venčanje. Raša i ja nismo zaspali do četiri ujutro, tako da bukvalno nismo ni imali prvu bračnu noć", rekla je pevačica.

"Postoji neko pravilo da mladenci te noći broje pare koje su dobili kao svadbeni poklon, ali mi ni za to nismo imali vremena. Bukvalno smo samo plakali od sreće i uzbuđenja. Tek narednih dana ću sabrati utiske, pa ćemo onda nastaviti s poslom, a od 18. oktobra bićemo na medenom mesecu. Putujemo u Tokio. To nam je bračno putovanje", spričala je Goca za Kurir.

Bizarno venčanje, još čudnija mlada: Šta krije ova slika? (FOTO)

Foto: Kurir / Stefan Jokić
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Ekskluzivnu reportažu i fotografije sa svadbe moći ćete da pronađete u magazinu Stori koji će se naći u prodaji u petak 25. septembra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs