Otkrila

Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Sa Ljubom sam bila odmah nakon razvoda sa Dačom!

Pevačica je progovorila o svom privatnom životu, ljubavi, razvodu, tajnom venčanju i sadašnjem suprugu
Vip priča
23:28h Autor:
Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Sa Ljubom sam bila odmah nakon razvoda sa Dačom!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Nataša Bekvalac se krajem januara venčala sa Ljubom Jovanovićem i to na tajnoj ceremoniji u svom stanu i uz prisustvo matičarke i svedoka, a tek sada je rešila da otkrije neke sočne detalje, piše Kurir.rs.

Otkrila istinu: Bojana Rajić o svađi sa Natašom Bekvalac! (FOTO)

Pevačica iza sebe ima jedan brak sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem sa kojim ima ćerku Hanu, a sa sadašnjim suprugom se poznaje jako dugo.

"Moj suprug i ja se znamo dugo. Mi smo bili zajedno i nakon mog razvoda. Eto, morala sam sada da priznam", rekla je kroz osmeh Nataša i dodala:

"Međutim, ja sam bila sveže razvedena i nisam baš bila u najboljem stanju. Nekako, on je pravi čovek koji se našao tu u pogrešno vreme. Ali eto, vratio se opet i sada smo porodica".

Pevačica je posle razvoda govorila da se više nikada neće udati, ali vreme je pokazalo da to nije prava odluka. Kada je u pitanju prosidba, pevačica kaže da je čak i ona potegla to pitanje.

"Posle razvoda sam rekla nikada više, meni to ne treba, a sa druge strane mi je nekako usađen taj neki kod da je lepo kada imaš muža. Uopšte sebe ne mogu da zamislim kao nečiju devojku, to mi je tako neozbiljno, ako možete da me razumete", govori pevačica.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 11, 2015 at 8:12am PDT

Kada je u pitanju njihovo tajno venčanje, kako kaže, njoj je bilo mnogo opuštenije nego Ljubi.

"Ljuba se na venčanju tako uplašio, preznojavao se i to da je rekao tako glasno. Ali dobro, njemu je to prvo venčanje, meni je već drugo", kroz smeh govori pevačica.

Otvoreno pismo Nataše Bekvalac: Dosta je bilo!

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Njihova porodica trenutno funkcioniše mnogo dobro, i kako kaže Nata, predivno se oseća kao Ljubina žena. Međutim, postoji jedna stvar koju joj suprug dosta zamera.

"Postoji i to je nešto zbog čega mi, žargonski rečeno, buši mozak svaki dan, a to su cigarete. Kaže da zbog toga nemam dovoljno energije, da brže starim, da sam nervozna, sve".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs