Uzbuđena

Bojana Stamenov: Šanse za pobedu su velike, daću sve od sebe!

Volela bih da pobedim, pa da budem domaćin i voditelj takmičenja sledeće godine u Beogradu. To bi mi donelo veliku sreću i radost, kao i sama činjenica da bi Evrovizija 2016. godine bila u mojoj domovini - kaže Bojana
Vip priča
11:32h
Bojana Stamenov: Šanse za pobedu su velike, daću sve od sebe!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Naša predstavnica na Evroviziji Bojana Stamenov, dan pred veliko finale u Beču za otkriva da je uzbuđena, ali da jedva čeka nastup, kao i da će dati sve od sebe da pobedi.

„Srpska Adel“, kako su je nazvali strani mediji, kaže da joj nadimak prija i da joj je čast što je jedan od favorita."Uzbuđena sam i srećna, jedva čekam da izađem na scenu. Sada sam mnogo opuštenija, jer smo ovih dana imali probe, tako da znamo sve korake. U ovom trenutku je najbitnije da budemo odmorni, naspavani i čili-vili, što bi se reklo, kako bismo odradili sve kako treba. Velika podrška mi je Marija Šerifović, koja je sve vreme uz mene", kaže Bojana, koja veruje u visok plasman svoje numere Beauty never lies (Lepota nikada ne laže).

Zbog Evrovizije i Končite Vurst u Beču postavljeni gej semafori! (VIDEO)"Ako se ja pitam, šanse za pobedu su mi velike, jer ću dati sve od sebe da se to desi. Sa druge strane, i ako ne pobedim, veliki je uspeh sam moj ulazak u finale. Mislim da smo i time mnogo postigli, ovde nas veoma vole, imamo mnogo fanova i izuzetno sam ponosna", ushićeno priča Stamenova, koja pobedu želi iz još jednog razloga.

"Volela bih da pobedim, pa da budem domaćin i voditelj takmičenja sledeće godine u Beogradu. To bi mi donelo veliku sreću i radost, kao i sama činjenica da bi Evrovizija 2016. godine bila u mojoj domovini", kaže ona za Alo i poziva Adel da sa njom snimi pesmu.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

"Kako da mi ne prija jedno takvo poređenje sa ženom koja je svetska diva i svetska zvezda. Volela bih da jednog dana dođem do tog stadijuma da nekoga zovu nečija Bojana! Zamislite samo da, kao što sam ja „srpska Adel“, jednog dana neka umetnica bude mađarska ili švedska Bojana?! Vau! Iako me Adel nikada nije čula ni videla, pozivam je:

"Draga Adel, hajde da snimimo nešto zajedno", uz osmeh kaže Bojana.

Na pitanje kako reaguje na izjavu menadžera Saše Mirkovića da će postati zvezda svetskih razmera, kaže:

"Stvarno je to rekao?! S obzirom na to da Saša ispunjava svoja obećanja, izuzetno sam srećna zbog njegove izjave. Mogu samo da kažem: iz Sašinih usta u božje uši", zaključila je Bojana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs