krah ljubavi

Posle tri godine veze: Momčilo Otašević raskinuo sa devojkom

Junak serije „Budva na pjenu od mora“ i njegova izabranica Tina Jovetić odlučili su da se raziđu bez velike pompe
Vip priča
16:28h Autor:
Foto: Story

Kako magazin Story otkriva, glumac s Cetinja i njegova sugrađanka odlučili su da posle skoro tri godine veze stave tačku na ljubav i raziđu se bez velike pompe.

 

Razlog za ljubavni krah je, kako se navodi, to što Otašević već dve godine živi na relaciji Cetinje-Zagreb, gde je snimao serije „Zora dubrovačka“ i „Kud puklo da puklo“.

 

"Zbog posla kojim se bavim devojka s kojom sam u vezi mora da bude strpljiva i tolerantna. Moj posao je takav da na sceni ili u kadru ponekad moram da se poljubim s nekom koleginicom. Kao što muzičar ima violinu, meni je oruđe za rad moje telo. Očekujem tu vrstu razumevanja i tolerancije od svoje buduće devojke", objasnio je Otašević prirodu svog posla, a onda opisao i kako se udvara pripadnicama lepšeg pola:

 

"Nikada nisam voleo mnogo da govorim o emocijama, možda zato što rečima i ne umem najbolje da ih opišem. Kada svojoj dragoj želim da kažem i pokažem kako se osećam, onda izaberem neki od stihova Mike Antića".

 

Inače, Otašević je nedavno nominovan za najboljeg glumca na Međunarodnom filmskom festivalu u Madridu, za ulogu Stanka u filmu „Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa“, koji će se održati od 2. do 11. jula u glavnom gradu Španije.

 

Budući da trenutno emotivno nije ispunjen, niti o tome želi da govori, odlučio je da se posveti obavezama u pozorištu i pripremi za projekte koji ga očekuju krajem leta.

 

Poznati glumac trenutno se nalazi u svom rodnom gradu, ali nije želeo da komentariše navode o privatnom životu, već je odlučio da retke slobodne trenutke provede u društvu svoje porodice u Njegušima. On se sa svojom bivšom devojkom upoznao još u osnovnoj školi, a pre skoro tri godine igrom sudbine ponovo su im se ukrstili putevi i prepustili su se emocijama, koje su od tada počele da ih vode. Ni posle raskida nijedno od njih dvoje ne želi da priča o razlozima jer intimu žele da sačuvaju samo za sebe, a ne žele ni da izlažu stresu svoje najbliže, koji su od početka bili uz njih.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...