Pismo koje vraća veru u ljubav

Najteži dani direktorke Fejsbuka: Poslednje reči preminulom suprugu! (FOTO)

Šeril Sandberg, operativna direktorka Fejsbuka, proživljava najteže dane svog života zbog iznenadne smrti svog muža
Vip priča
09:54h Autor:
Najteži dani direktorke Fejsbuka: Poslednje reči preminulom suprugu! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook/ Sheryl Sandberg

Šeril Sandberg, operativna direktorka Fejsbuka, proživljava najteže dane svog života. Ostala je bez supruga Dejvida, a od njega se upravo na svom Facebook profilu oprostila dirljivim pismom koji će vam vratiti veru u ljubav.

Evo kako izgleda deo pisma u kojem se neutešna Šeril oprašta od svog supruga i oca njene dece:

Preminuo moćni milijarder: Mark Zukerberg u šoku! (FOTO)

"Upoznala sam Dejva pre 20 godina kada sam se doselila u Los Anđeles. Postao je moj najbolji prijatelj. On mi je pokazao internet po prvi put, planirao zanimljive izlaske, otkrio mi sasvim drugi svet muzike kakvu do tada nisam nikada čula..Punih 11 godina proveli smo u najdubljoj ljubavi, srećnom braku i najiskrenijoj vezi koju sam ikada mogla da zamislim.

Pokazao mi je šta znači kada te neko potpuno razume, podržava i bezuslovno voli...I to ću zauvek nositi sa sobom. I najvažnije, poklonio mi je dvoje neverovatne dece.

<\/div>

On je bio moja stijena...Kada sam bila uzrujana, on je bio taj koji me je smirivao i sam je ostajao miran..Kada sam bila zabrinuta, on je uvek govorio kako će sve biti u redu...Kada nisam bila sigurna kako nešto da rešim, on bi pronašao rešenje...Čak i u ovim najtežim trenucima, ovim danima pakla koje proživljavam otkad nas je napustio, svesna sam koliko sam zahvalna na svakom trenutku sa njim, iako nismo imali dovoljno vremena zajedno..

I da mi je neko rekao pre 11 godina, u trenutku kada sam hodala prema oltaru, da će se ovo dogoditi, da će nas napustiti tako brzo, ne bih se premišljala i opet bih nastavila prema oltaru. Jer biti žena Dejva Goldberga tih 11 godina i biti roditelj ovih dosadašnjih 10 godina najverovatnije je najveća sreća koju sam ikada i mogla zamisliti. I zato sam zahvalna za svaki minut koji smo imali zajedno..."

Otvoreno pismo Meril Strip: O ovome više ne želi da ćuti!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs