Nikad zaboravljeni tužni velikan komedije

Poslednji sati života Robina Vilijamsa: Evo šta je dovelo do tragedije

Svet je bio šokiran kada je objavljeno da je slavni komičar pronađen mrtav u svom domu
Vip priča
11:42h Autor:
Foto: Profimedia

Bizarna emisija "Autopsija: Poslednji sati ...", koja se bavi analizama smrti javnih ličnosti, otkriva detalje koji su doveli do tragedije u kojoj je Robin Vilijams sebi prerezao vene, a onda se obesio.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svet je bio šokiran kada je objavljeno da je slavni komičar pronađen mrtav u svom domu. Još veći šok je usledio nakon što je objavljeno da se glumac obesio, nakon što je pokušao sebi da prereže vene. Tragedija je objašnjena rečima da je glumac patio od depresije, bolovao od Parkinsonove bolesti, a sada kontroverzna emisija koja se bavi poslednjim satima preminulih, otkriva da je Robin patio od demencije, da je poslednje sate svog života proveo na internetu tražeći lekove, ali i da je očistio kupatilo od krvi, nakon što je pokušao da iseče vene.

 

Najupečatljivije reči Robina Vilijamsa koje ćemo pamtiti: I humor i mudrost

 

Njegova supruga je otkrila da je veče pred smrt Vilijams skupocene satove sakrivao u čarape i želeo da ih odnese prijatelju na čuvanje, što stručnjaci koji su intervjuisani u dokumentarcu opisuju kao paranoju.

 

"To što je opisala njegova žena ukazuje na paranoju od koje je patio. Osećao se ugroženim, u opasnosti. Nije važan uzrok - psihološki, fizički, finansijski - on je mislio da mu se nešto sprema", tvrdi psiholog Andžula Mutanda.

 

Obdukcija je pokazala da je Vilijams imao nedijagnostikovanu demenciju, što bi moglo da objasni njegovo ponašanje. Patolog Ričard Šepard je rekao da je glumčeva aktivnost na Internetu ukazivala na to da je Robin bio svestan da nešto nije u redu sa njim, ali nije znao šta.

 

Dirljivo: Poslednji tvit Robina Vilijamsa upućen ćerki

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Demencija objašnjava simptome kao što su nesanica, paranoja, trenuci zbunjenosti, otežan proces donošenja odluka.

 

Emisija otkriva i da je u sobi Robina Vilijamsa pronađena neotvorena bočica leka koji se koristi za lečenje šizofrenije i bipolarnog poremećaja koji je dobio nedelju dana pred smrt.

 

Robin Vilijams, glumac i legenda, napustio nas je 12. avgusta prošle godine. Imao je 63 godine.

 

Robin Vilijams kremiran: Pepeo rasut po okeanu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...