Prodavala svoju lepotu

Razuzdana Elizabet Tejlor: Otkriveno čime je ucenjivala muškarce! (FOTO)

Lepotica sa ljubičastim očima nije bila nimalo naivna kao što je izgledala, a bavila se raznim prevarama
Vip priča
17:34h Autor:
Razuzdana Elizabet Tejlor: Otkriveno čime je ucenjivala muškarce! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudska diva Elizabet Tejlor vodila je skandalozan seksualni život, a na spisku ljubavnika našla su se i dvojica predsednika, Ronald Regan i Džon Kenedi, sa kojim je upražnjavala seks utroje.

Prvi put iz ljubavi, drugi zbog para, treći zbog prijateljstva: Svi muškarci Džeki Kenedi!

Elizabet je išla toliko daleko da je ucenjivala Sinatru tražeći da je oženi, ali ju je on ismejavao i umesto toga joj zakazao abortus. Liz, koja je preminula u 79. godini, vrlo rano je odlučila da unovči lepotu. Osim toga što je osvajala Holivud, na tom putu osvajala je i srca moćnih muškaraca.

Foto: AP
Foto: AP

Ronald Regan ju je 1947. godine, kada je njoj bilo 15, a njemu 36 godina, pozvao na večeru, a ona je odlučila da ga zavede, bez obzira što je znala da je u braku sa Džejn Vajnam.

Otkrivena tajna dokumenta: Merlin Monro prisluškivana u noći kada je umrla

„Regan me je tretirao kao odraslu ženu i to me je osvojilo. Sedeli smo na sofi i bila sam sigurna da me je želeo, ali da mu je neprijatno da napravi prvi potez, pa sam ja preuzela ulogu napadača", rekla je Tejlorova jednom prilikom.

Najveća Elizabetina strast bili su dijamanti, što su njeni muškarci dobro znali, a pamti se da joj je Barton poklonio najveći i najskuplji dijamant koji je mogao da se kupi. Liz je upamćena i kao borac za ljudska prava, osnivač fonda za borbu protiv side, modna i gej ikona.

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs