Odlučna u svom stavu

Otvoreno pismo Meril Strip: O ovome više ne želi da ćuti!

Slavna holivudska glumica otkrila je sve ono što je muči i zbog čega dugo nije mogla da spava
Vip priča 19.03.2015. - 14:28h Autor: alfa-portal.com
Foto: Reuters

Oskarovka Meril Strip dugo je patila zbog nekih stvari koje su je činile nezadovoljnom i tužnom. S godinama je stekla dovoljno samopouzdanja da progovori o tome i da im se suprotstavi.

 

Niste zadovoljni svojim izgledom? Pogledajte sjajan savet oskarovke Meril Strip

 

Evo šta je ona napisala u otvorenom pismu:

 

Foto: AP
Foto: AP

"Više nemam strpljenja za neke stvari u životu! Ne zato jer sam postala arogantna, nego jednostavno zato što sam došla do tačke kada više ne želim da gubim vreme na stvari koje me čine nezadovoljnom ili tužnom.

 

Nemam više strpljenja za cinizam, preterani kriticizam ili bilo kakve zahteve. Izgubila sam volju za udovoljavanjem onima koji me ne cene, nemam ljubavi za one koji me ne vole i ne želim da se nasmešim onima koji se ne smeše meni.

 

Neću da trošim više ni sekundu na one koji me lažu ili pokušavaju da manipulišu. Ne želim više ni da budem u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni.

 

Foto: AP
Foto: AP

Ne tolerišem akademsku aroganciju i ne prihvatam popularnu trivijalnost. Mrzim konflikte. Verujem u svet pun različitosti i zato izbegavam ljude sa krutim stavovima i nefleksibilnim osobinama.U prijateljstvu ne tolerišem nedostatak odanosti i izdaju.  Ne slažem se sa onima koji ne znaju da daju kompliment ili reč ohrabrenja.

 

Teško mi je da shvatim ljude koji ne vole životinje. A povrh svega, nemam strpljenja ni za koga ko ne zaslužuje moje strpljenje!"

 

Svaka žena koja ceni sebe hitno treba da donese ovih 15 odluka: Drugu i šestu naročito!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...