Večiti ožiljak

Vreme prolazi, ali tuga za sinom ne: Marina Tucaković se i dalje bori sa depresijom

Posle smrti starijeg sina Miloša 2008. godine, Marina dugo nije uspevala da dođe sebi, a tragedija koju je preživela ostavila je večiti ožiljak na njenoj duši
Vip priča 19.03.2015. - 14:23h Autor: Puls
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Iako izgleda mnogo bolje nego pre izvesnog vremena, Marina Tucaković se i dalje muči sa depresijom.

 

Posle smrti starijeg sina Miloša 2008. godine, Marina dugo nije uspevala da dođe sebi, a tragedija koju je preživela ostavila je večiti ožiljak na njenoj duši, kako je i sama nekoliko puta rekla. Od tada, Marina nije izlazila iz crnine.

 

Podsetimo, Miloš je u svojoj 24. godini pronađen mrtav u porodičnoj kući, pa iako se tada pričalo da je uzrok iznenadne smrti droga, nikada nije utvrđeno šta se dogodilo, ali je Marina demantovala prvu mogućnost.

 

"Nažalost, prokleti život ide dalje", rekla je kasnije u jednom od intervjua, a mnogi su se pribojavali da li će ikada više biti ona stara Marina.

 

Poslednjih meseci svake subote Marinu gledamo u žiriju Pinkovih zvezda, vedriju i veseliju nego ranije. Međutim, kako otkriva izvor blizak autorki, to je samo njeno lice za javnost.

 

"Marina je izuzetno jaka žena koja obema nogama čvrsto stoji na zemlji i oduvek je bila takva, ali verovatno samo ona nije znala... Nažalost, saznala je to na jedan vrlo okrutan i surov način. Miloš je i dalje glavna tema u Marininoj i Futinoj kući, a to što ona možda pred kamerama izgleda vedrije apsolutno ne menja ništa od onoga što oseća još od tog dana kada se sve dogodilo", rekao je izvor.

 

"Nije ona nikada ni bila od onih ljudi koji mašu svojim privatnim životom, ni srećnim, ni lošim stvarima, niti neko ko bi od toga pravio senzaciju. To što prividno izgleda bolje jeste njen trud pred kamerama, kad je već prihvatila da bude u žiriju, ne pokazuje koliko joj je zapravo loše. Stalno je depresivna, često odsutna, u razgovoru odjednom odluta, teško se fokusira, na nekom je drugom mestu. Tuga koju ona nosi u sebi izbija iz svake pore uprkos tome što se trudi da ne izgleda slomljeno. Kad upadne u baš loše faze, često posegne i za čaašicom", otkriva izvor.

 

"Sva sreća što ima Futu i drugog sina Milana, iako se i za njega brine jer je pomalo problematičan", priča izvor i podseća na njegovo nedavno privođenje u policiju kada su mu našli pola grama heroina.

 

"Ume on da joj zada teške muke i tad zapadne u depresiju. Ali tu su jedni za druge sve vreme i iako je svima jednako teško, Marinu je sve to nekako najviše slomilo, pa se svi trude da je izbace iz loših faza, i ta joj podrška mnogo znači", završava izvor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...