Otvoreno

Novak Đoković objasnio: Žene su u mojim očima boginje!

U jednom intervjuu najbolji teniser sveta, pored sportskih pitanja, odgovorio je i na poneko privatno
Vip priča
08:40h Autor:
Novak Đoković objasnio: Žene su u mojim očima boginje!
Foto: Fonet

Uoči Dejvis cup meča sa reprezentacijom Hrvatske, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, gostovao je u Dnevniku hrvatske Nove TV, gde je pored sportskih pitanja odgovorio i na poneko privatno.

U intervjuu koji je dao hrvatskom novinaru Saši Lugonjiću, Đoković je između ostalog otkrio i da ga je očinstvo promenilo.

Deda Jelene Đoković: Stefan je najveće blago naše velike porodice!

"Definitivno me je promenilo u pozitivnom pogledu, osećam više empatije, a imam i više razumevanja za porodični život kao i za suprugu. Žene su u mojim očima boginje za sve što moraju da podnesu i te žrtve i način na koji se one potpuno predaju detetu, što je na neki način prirodno i shvatljivo i razumljivo, ali opet ne možemo uzimati to zdravo za gotovo, ne može se to podrazumevati. Izuzetno sam zahvalan svojoj supruzi, dosta je bila odvojena od mene u ovom periodu, nismo bili u Australiji i Dubaiju, ona je potpuno posvećena našem sinu, a ja se trudim kada god sam s njima da aktivno učestvujem u njegovom razvoju. Sad ima četiri meseca, samo nek je živ i zdrav", rekao je naš najbolji teniser.

Takođe, Novak je objasnio razloge zašto je prekinuo praksu imitiranja kolega na terenu.

"Osetio sam u jednom trenutku, posle šest ili deset meseci kako sam to počeo intenzivno da radim, niko mi nije otvoreno rekao da ga je to uvredilo, ali sam osetio neku malu nelagodnost, pa sam odlučio da se povučem. Hteo sam to da radim zbog pozitivne reakcije, ne samo u publici nego uopšte, to je bila samo zabava, nije mi bilo ni na kraj pameti da nekog povredim ili uvredim. Dobio sam neke signale sa strane, kao dečko ajde malo uspori", kaže Đoković.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs