Progovorila

Tanja Savić šokirana: Paćenik nas je ucenjivao, gurao se svuda, a sad hoće da mi uništi brak!

Pevačica tvrdi da se Bane Ðokić, koji je vodio njen Fejsbuk profil i Jutjub kanal, a sada je blati u novinama, predstavljao kao ona, da je davao lažna obećanja u njeno ime i prisvojio njen novac
Vip priča
17:52h Autor:
Tanja Savić šokirana: Paćenik nas je ucenjivao, gurao se svuda, a sad hoće da mi uništi brak!
Foto: Kurir Arhiva

Tanja Savić šokirana je pričom koju je u javnost izneo izvesni Bane Ðokić, tvrdeći da je njen suprug Dušan tuče, vara i da se čak drogirao pred njim.

Pevačica upozorava da je reč o bolesnoj osobi koja je opsednuta njenom porodicom i da je neistina sve što je ispričao za jedan nedeljnik, pa se sada kaje što je dozvolila da joj takav neko vodi Fejsbuk profil i Jutjub kanal.

"On je paćenik, koji je želeo naslovnu stranu i dobio je. Verovatno je ljut što smo ga razotkrili. Predstavljao se u naše ime, pretio, obećavao naš novac, pa to je krivično delo! Možemo da ga tužimo za to. Kad se nama javio jedan momak iz Crne Gore i kad smo uvideli šta se dešava, hteli smo da prekinemo saradnju i preuzmemo moj Fejsbuk profil. On to nije prihvatio. Ucenjivao nas je. I na kraju je sve obrisao. Zbog toga se desio ceo ovaj problem", tvrdi Tanja i objašnjava:

"On je ovog lika iz Crne Gore koji nas je zvao prevario za 350 evra, znači imamo mi to u mejlu tog momka. Bane se čak kleo u decu, govorio mu je „da mi prebaciš sve fanove na moju stranicu, ja ću da ti platim“. Znači, takve stvari zaslužuju kaznu. Imamo dovoljno osnova da ga sudski gonimo. Slao je mejlove u Dušanovo ime, potpisivao se kao Dušan, mi čuvamo sve što nam je Crnogorac poslao. On kaže Dušanu: Ja vidim da si ti kršan momak, pravi muškarac, a kad me je on pozvao i rekao da je Tanjin muž, nisam mogao da mu poverujem jer ima ženski glas".

Tuča zbog Tanje Savić: Suprug Dušan skočio na pevačicinog fana!

Osim toga, Savićeva kaže da je Ðokić prisvojio novac i od Jutjuba.

"Bane je uzeo oko 5.000 dolara od Jutjuba i potrošio, a to nije prijavio. On to ne priča. Bolje da povede računa o svom mentalnom zdravlju nego o tome šta radimo Dušan i ja. Njemu treba psihijatar", ističe pevačica i zaključuje:

"Bukvalno nismo imali privatnost. Dolazio je na nastupe nepozvan, gurao se svuda, bio je kao utvara koja nas proganja. On je želeo da postane pevač, a nema blage veze s pevanjem. Bane Ðokić - ukucajte na Jutjubu, pa ćete videti kakvi će spotovi izaći. Jednom sam ja njega pitala čime se bavi i onda je on meni prosledio njegove spotove. Kad sam to videla, umalo nisam povratila!"

Tanja Savić pobesnela, povlači se iz medija: Ne pišite laži da narod misli da sam psihopata!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs