Svadbena zvona

Pripreme u punom jeku: Severina odlučila ko će joj pevati na svadbi!

Mladina želja je da joj zapeva i Ana Bekuta, što će se sigurno dogoditi, jer će Ana i Mrka biti među svatovima i ne sumnjam da će Bekuta ispuniti Severini želju i otpevati nekoliko numera, kaže izvor
Šuška se
13:18h Autor:
Pripreme u punom jeku: Severina odlučila ko će joj pevati na svadbi!
Foto: Facebook / Severina Vučković

Ostalo je manje od mesec dana do svadbe godine Severine Vučković i Igora Kojića. Kako je buduća mlada zadužena za organizaciju, njena želja je bila da joj na najvažniji dan u životu peva Tanja Savić.

Zvezda Granda je odmah prihvatila poziv, a zajedno sa njom goste će uveseljavati i orkestar Ace Sofronijevića.

Severina se setila prošlosti: Ovaj detalj do sada nije bio poznat! (FOTO)

"Severina je upoznala Tanju Savić kada je Keba imao koncert u Loznici. Na žurki posle nastupa, Tanja je otpevala nekoliko pesama, što je Severinu oduševilo. Kada su ona i Igor pričali o tome ko bi mogao da im peva na veselju, hrvatska pevačica je odmah predložila Tanju, a sa njom su se složili svi Kojići, koji je privatno poznaju i vole kako peva. Osim zvezde "Granda", angažovali su i orkestar Ace Sofronijevića. Mladina želja je da joj zapeva i Ana Bekuta, što će se sigurno dogoditi, jer će Ana i Mrka biti među svatovima i ne sumnjam da će Bekuta ispuniti Severini želju i otpevati nekoliko numera", rekao je dobro obavešteni izvor i dodaje da su pripreme uveliko u toku.

"Svi su veoma uzbuđeni i srećni! Ovo je prvo venčanje i Severini i Igoru i raduju se 22. novembru. Vučkovićeva je odabrala venčanicu i večernju haljinu, Igor je već našao odelo. Na svadbi će se naći veliki broj Sevkinih i Kebinih kolega, tako da će biti i više nego veselo. Svadba će biti u jednom od najpoznatijih beogradskih hotela, a organizovanje venčanja i slavlja Igor i Severina rade uz pomoć porodica. Kako kažu, žele da uživaju u svakom trenutku planiranja i realizaciji", završava izvor blizak hrvatskoj pevačici i malom Kebi za Alo.

Ovakvu mladenačku tortu još niste videli: Pogodite od čega je napravljena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs