Presrećna

Bojana Barović otkrila: Bolji verenički prsten ni sama ne bih izabrala!

Nakon romantične prosidbe pred celim Beogradom, manekenka otkriva kako se osećala kada ju je Nikola Rokvić zaprosio, ali i kada planiraju venčanje
Vip priča
17:52h Autor:
Bojana Barović otkrila: Bolji verenički prsten ni sama ne bih izabrala!
Foto: Instagram

Bojana Barović će doček 2015. pamtiti kao ispunjenje devojačkog sna. Njen dečko Nikola Rokvić kleknuo je nasred scene na trgu u Beogradu i zaprosio je.

"Bila sam potpuno zatečena. Svi su to videli. Nisam ni pretpostavila da je Nikola kupio prsten i da mi sprema takvo iznenađenje", kaže Bojana za Blic.

Posle veridbe otišli su u stan, gde su ih čekali njihovi najbliži.

"Nikola je želeo da napravimo novogodišnju žurku, a ja sam pristala i ne sluteći da će to postati proslava veridbe", priča Bojana, i napominje da ima najlepši verenički prsten, od žutog zlata sa dijamantom:

"Ni sama ne bih bolji izabrala!"

Oni će i dalje živeti malo na američkoj, malo na srpskoj adresi, u zavisnosti od Bojaninih manekenskih angažmana i Nikolinih nastupa. Venčanje će biti, kažu, do kraja godine, a Nikola je uveren da će biti neobično, baš kao i veridba.

Nikola Rokvić i Bojana Barović na egzotičnom putovanju na Jamajci!

"Još nismo ništa precizirali, ali kod nas je sve neobično. Drago mi je da je pristala, iako je rekla da sam lud", uz smeh kaže pevač.

Verenički par je nekoliko prethodnih dana iskoristio da se osami.

"Nikola je imao nastup na Jahorini, pa smo odlučili da ostanemo koji dan duže i da uživamo u prvim vereničkim danima", kaže Bojana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs